Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Halsua metsäpalsta 6,0 ha

Metsäpalsta 6,0 ha 

Halsualla Liedeksessä Lovelammelle menevän metsätien varressa tien itäpuolella erillinen metsäpalstamääräala tilasta Kivestö 74-403-8-3 palsta 8:3/2. Taimikkovaltainen palsta on pinta-alaltaan noin 6,0 ha.  Tieoikeus kulkee Köyhäjoentie 450 osoitteen kohdalta lähtevän Lovelammen metsätien kautta.  

Kangaskuviot on uudistettu 2000-luvun alussa ja kasvavat nyt varttunutta taimikkoa ja riukuvaiheen metsää. 15 -vuotiasta taimikkoa on noin 2 ha, 22 vuotiasta noin 3,0 ha ja 24 vuotiasta noin 0,5 ha. Palstan eteläpäässä kuviolla 4 on on noin 0,5 ha vanhaa turvemaapuustoa, mikä on aiemmissa uudistushakkuissa jätetty pystöön.  Hyvä Kemera -kohde, sillä metsävaratietojen mukaan taimikonvarhaishoitoa tai nuoren metsän hoitoa ei ole tehty. 

Metsäarvion mukaan palstan käypä arvo on 9100 €. Taimikoiden arvo perustuu Tapion summa-arvomenetelmän 25.2.2022 Pohjanmaan taulukkoarvoihin, joista on vähennetty menetelmän soveltamisohjeen mukaisesti taimikon harvennuksen keskimääräinen kustannnus. 

Metsäpalsta myydään tarjouskaupalla.  Tarjoukset viimeistään  ma 12.12 klo 24 mennessä. 

Kivestö Kiinteistorekisteriote    Arvio metsäpalsta 6 ha          

Tee tarjous metsäpalstasta Kivestö 8:3/2 Lovelammentie alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla.

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-