Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Hästöskatan mökit


Talviasuttava lomarakennus

Luodonjärven rannalla luonnonkauniilla paikalla nyt myytävänä joka kuudes viikko uudesta viihtyisästä ja valoista hyvin varustellusta yhteisrantaisesta lomamökistä. Tilalle Hästö-Skata 23:202  1,23 ha alueelle järven rantaan ja mäen päälle on rakentumassa kuuden lomarakennuksen kokonaisuus. Kolme on jo valmiina, neljäs sisätyövaiheessa, viidennen pohjatöitä on jo aloitettu. Nyt myynnissä mökki numero 2 mäen päällä hyvällä järvinäkymällä sijaitseva  60 m2 mökki B osoitteessa Hästöntie 938B, 68500 Kruunupyy vuokratontilla.  Lomapaikka sijaitsee noin 9 km Vaasantieltä Luodonjärvelle ja 23 km Kokkolasta ja 31 km Pietarsaaresta.  Alueella on hyvä varustelutaso – heti vieressä  venesatama, uimaranta ja ravintola Hästöskatan. Lähimpään kauppaan noin 13 km ja Golf -kentälle 20 km ja hiihtohissille 50 km. Hiihtoladut, ulkoilumaastot sekä lumikelkkareitti  ja veneilymahdollisuus heti vieressä.  

Mökki

Kuvan mukainen hirsirakenteinen kaksikerroksinen harjapeltikatteinen mökki on valmistunut 2019.  Alakerroksessa on oheisten kuvien ja videon mukainen keittiö, olohuone, yhdistetty wc/pesuhuone ja sauna sähkökiukaalla. Yläkerroksessa on viistokattoinen kaksikamarinen pohjaratkaisu. Yläkerrasta on myös pääsy päädyn parvekkeelle järvinäkymin. Makuutilaa on olohuoneessa, missä on levitettävä vuodesohva sekä yläkerrassa, missä on molemmissa makuuhuoneissa kahdet sängyt. Lattiamateriaalit on maalattua lankkua, seinät paneelia ja katto lautaa kuvien mukaisesti. Wc/pesuhuone on kaakeloitu, lattiassa klinkkerit ja saunassa on saunapaneelit.

Kiinteistövero on noin 200 €/v. Alueella olevia kahta mökkiä on vuokrattu lomakohteina niin Lomarenkaan kuin ravintola Hästöskatan kautta. Voit katsoa myös sieltä alueen ja rakennusten kuvia. Ja mökin joka kuudennen viikon ostajana voit jättää sen vuokrattavaksi näiden tai muiden toiminnanharjoittajien kautta, jos et tarvitse itse perheesi kanssa jokaista vuorollesi tulevaa viikkoa.

Varustus

Lämmitys on ns lattialämmitys ja tukena varaava takka. Jätevesijärjestelmä on asetuksen mukainen. Wc-vesi menee loma-asuntojen yhteiseen 15 m3 umpisäiliöön ja harmaavesi imeytyskenttään. Sähkö- ja vesimittari ovat lomarakennuskohtaiset. Rakennuksessa on internet-yhteys, TV ja DVD.  Keittiössä on kuvien mukaisesti keraaminen liesi, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja liesituuletin.  Ulkovarustukseen kuuluu kaasugrilli ja mökkien yhteiskäytössä oleva soutuvene. Yhteisrantaisuus mahdollistaa tilan alueella veneen pitämisen sekä uimarannan käytön.

Ostaja maksaa vuokraoikeuden kaupan yhteydessä myös 4 %:n varainsiirtoveron rakennuksen eli kauppahinnan arvosta.

Vuokranantajalta on mahdollisuus vuokrata vesirajassa (kuvassa pyykin 8 kohdalla) olevaa isoa rantasaunaa kokous- tms tiloineen. Saunarakennuksen terassilla on vuokrattavissa myös ulkoporeallas. Kohteella ei ole energiatodistusta, vaikka energiatodistuslain mukaan kohteella pitäisi olla energiatodistus.

Kauppahintatilastot

Kiinteistöjen kauppahintatilaston mukaan Luodonjärven rannoilla on tehty viimevuosina noin 50 kpl rantaan rajoittuvien lomakiinteistöjen kauppaa. Tilasto osoittaa, että alue ja Luodonjärvi ovat kiinnostava ja pidetty vapaa-ajan käytön alue. 2000-luvulla rakennetut lomarakennukset ovat reilun 100.000  € olevassa hintatasossa ja korkeimmat kauppahinnat ovat selvästi nyt olevaa myyntihinnaltaan 125.000 €:n lomarakennusta kalliimpia. Nyt myynnissä oleva joka kuudes viikko tarjoaa mahdollisen edulliseen vapaa-ajan rakennukseen.

Tee tarjous vapaa-ajan rakennuksesta Hästöntie 938B, joka 6.viikko  ja siten että vuoden aloitusviikko nousee yhdellä eli viikot vaihtuvat vuosittain. 

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-