Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Hästöskatan mökit

Hästön lomamökki

lomamokki 938D ulkotalvikuva

Talviasuttava lomarakennus

Luodonjärven rannalla luonnonkauniilla paikalla nyt myytävänä uusi viihtyisä ja valoisa hyvin varusteltu yhteisrantainen lomamökki. Tilalle Hästö-Skata 23:202  1,23 ha alueelle järven rantaan ja mäen päälle on rakentumassa kuuden lomarakennuksen kokonaisuus. Kolme on jo valmiina, neljäs sisätyövaiheessa, viidennen pohjatöitä on jo aloitettu. Nyt myynnissä mäen päällä hyvällä järvinäkymällä sijaitseva uusi 60 m2 mökki D osoitteessa Hästöntie 938D, 68500 Kruunupyy vuokratontilla.  Lomapaikka sijaitsee noin 9 km Vaasantieltä Luodonjärvelle ja 23 km Kokkolasta ja 31 km Pietarsaaresta.  Alueella on hyvä varustelutaso – heti vieressä  venesatama, uimaranta ja ravintola Hästöskatan. Lähimpään kauppaan noin 13 km ja Golf -kentälle 20 km ja hiihtohissille 50 km. Hiihtoladut, ulkoilumaastot sekä lumikelkkareitti  ja veneilymahdollisuus heti vieressä.  

Mökki

Hirsirakenteinen kaksikerroksinen harjapeltikatteinen mökki on valmistunut 2020 ja lopputarkastus on vielä koronatilanteen takia pitämättä. Alakerroksessa on oheisten kuvien ja videon mukainen keittiö, olohuone, yhdistetty wc/pesuhuone ja sauna sähkökiukaalla. Yläkerroksessa on viistokattoinen kaksikamarinen pohjaratkaisu. Yläkerrasta on myös pääsy päädyn parvekkeelle järvinäkymin. Makuutilaa on olohuoneessa, missä on levitettävä vuodesohva sekä yläkerrassa, missä on molemmissa makuuhuoneissa kahdet sängyt. Lattiamateriaalit on maalattua lankkua, seinät paneelia ja katto lautaa kuvien mukaisesti. Wc/pesuhuone on kaakeloitu, lattiassa klinkkerit ja saunassa on saunapaneelit.

Kiinteistövero on noin 200 €/v. Alueella olevia kahta mökkiä on vuokrattu lomakohteina niin Lomarenkaan kuin ravintola Hästöskatan kautta. Voit katsoa myös sieltä alueen ja rakennusten kesäkuvia. Ja mökin ostajana voit jättää sen vuokrattavaksi näiden tai muiden toiminnanharjoittajien kautta, jos et tarvitse itse perheesi kanssa kokonaikaista  talviasuttavaa vapaa-ajan asuntoa.

Varustus

Lämmitys on suora sähkölämmitys pattereilla ja tukena varaavalla takalla. Pesuhuoneessa ja saunassa lattialämmitys. Jätevesijärjestelmä on asetuksen mukainen. Wc-vesi menee loma-asuntojen yhteiseen 15 m3 umpisäiliöön ja harmaavesi imeytyskenttään. Sähkö- ja vesimittari ovat lomarakennuskohtaiset. Rakennuksessa on internet-yhteys, TV ja DVD.  Keittiössä on kuvien mukaisesti keraaminen liesi, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja liesituuletin.  Ulkovarustukseen kuuluu kaasugrilli ja soutuvene. Yhteisrantaisuus mahdollistaa tilan alueella veneen pitämisen sekä uimarannan käytön.

Tontti

Tontti on 570 m2 mökin takaa tieltä alkaen tilan rajaan asti järven suuntaan. Se vuokrataan 30 vuodeksi ja vuokra on 25 €/kk eli vuodessa 300 € ja sidottuna elinkustannusindeksiin.  Vuokrasopimus oikeuttaa tilan alueella uimarannan ja laiturin käyttämiseen ja veneen pitämiseen ja kattaa mm jätevesiumpisäiliön tyhjentämisen.

Ostaja maksaa vuokraoikeuden kaupan yhteydessä myös 4 %:n varainsiirtoveron rakennuksen eli kauppahinnan arvosta.

  tontti

Vuokranantajalta on mahdollisuus vuokrata vesirajassa (kuvassa pyykin 8 kohdalla) olevaa isoa rantasaunaa kokous- tms tiloineen. Saunarakennuksen terassilla on vuokrattavissa myös ulkoporeallas. 

Kauppahintatilastot

Kiinteistöjen kauppahintatilaston mukaan Luodonjärven rannoilla on tehty viimevuosina noin 50 kpl rantaan rajoittuvien lomakiinteistöjen kauppaa. Tilasto osoittaa, että alue ja Luodonjärvi ovat kiinnostava ja pidetty vapaa-ajan käytön alue. 2000-luvulla rakennetut lomarakennukset ovat reilun 100.000  € olevassa hintatasossa ja korkeimmat kauppahinnat ovat selvästi nyt olevaa myyntihinnaltaan 125.000 €:n lomarakennusta kalliimpia. 

Tee tarjous vapaa-ajan rakennuksesta Hästöntie 938D

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-