Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Kälviä Porkola 4000 m2

Tontti määräalana

Kokkolassa Kälviällä Porkolassa Uusimaa 65 osoitteen kohdalla 4000 m2 määräala tilasta Uusimaa 272-418-68-2. Kiinteistörekisterin mukaan tilan alueella ei ole voimassa olevaa kaavaa.

Kokkolan karttapalvelun mukaan tila sijaitsee ns suunnittelutarveratkaisualueella. Tie tulee perille ja vieressä on asutusta, joten erottamaton määräala soveltuu rakennuspaikaksi. Valittavana on joko tilan eteläinen 4000 m2 “tontti” tai samankokoinen pohjoinen “tontti”. 

Määräalat ovat metsää oheisen ilmakuvan mukaisesti ja rajoittuvat tilan rajoihin ja tiehen siten, että pinta-ala 4000 m2 täyttyy.  Ostaja maksaa kaupanvahvistuksen, omat lainhuudonhaun kulut sekä lohkomiskulun.  Lohkomistoimituksessa määrätään myös tieoikeus ko. kaupan kohteena olevalle palstalle.

Metsäinen määräala myydään rakennuspaikkana hintapyynnöllä 18.000 €.  Jos kävisi niin ikävästi, että ostaja ei saisi suunnittelutarveratkaisun alueella hakemaansa rakennuslupaa, niin osapuolet sitoutuvat siihen, että kauppa peruttaisiin käänteisessä järjestyksessä.   

 

Tee tarjous Kokkola, Kälviä, Porkola, Uusimaa 65  4000 m2 määräalasta  alla olevalla lomakkeella.

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-