Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Kaustinen Kola hirsitalo

Remontoitu hirsitalo, Ylikolantie 90

Hienoilla vanhaa kunnioittavilla yksityiskohdilla ja sisältä tehosteseininä hirsipinnaksi entisöity upea 1920 valmistunut hirsitalo osoitteessa Ylikolantie 90, 69600 Kaustinen. Pihaan pääsee myös Toholammintie 925 osoitteen kohdalta. Talo on peruskorjattu vuosina 2018-2019 ja siinä on asuttu 2019 loppukesästä alkaen ja sitä ennen remonttia viimeksi 1980-luvun alussa. Kuvan mukainen 1,0 ha (0,9820 ha) maatila Erkkilä 236-402-2-73 myydään hintaan 100.000 €/t. Vanhan maatilan talouskeskuksen pihapiiri muodostuu kuvan mukaisesti hirsitalosta, navetasta, saunasta, varastorakennuksesta, aitasta ja riihestä. Navetan sivulla on myös ns. papukaijahäkki  

Talo on pohjakuvaltaan perinteinen pohjalaistalo ulkomitoin 6,2 * 17,15 ja lisäksi on remontissa tehty uusi kuisti, minkä kanssa rakennusalaa yhteensä 113 m2. Vuonna 1920 valmistuneen harjakattoisen talon katto on uusittu 2018 konesaumapeltikatoksi. Talon keskellä on iso tupakeittiö, päädyssä kaksi makuuhuonetta. Remontissa näiden lattia on avattu, pohjarakenteet eristetty rossipohjaiseksi ja laitettu vanhat lattialankut takaisin. Toisen päädyn peräkamareista on tehty soratäytön ja pohjavalun päälle pesuhuone ja kodinhoitohuone lattiapintamateriaalina akryylipinnoite. Keskellä taloa on koko talon leveydeltä eteisaulaa, mistä ovet em. huoneisiin ja osin avoporras yläkertaan.

Yläkerran Toholammintien puoleisessa päädyssä on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on lisäksi parvisänky. Huoneita siis yhteensä 5 + ph+khh.  Asuinpinta-alaa yhteensä 124 m2 ja muuta tilaa kuisti 6 m2 ja portaikko 6 m2 sekä viimeistelemätön kylmävintti 58 m2.  Pintamateriaalit ovat pohjalaistalolle perinteiset, olohuoneessa ja eteisessä lankkulattiat, seinissä tapetti ja katossa lauta oheisten kuvien ja videon mukaisesti.

Tuvan ja peräkamarien lämmitysjärjestelmänä on sähkölämmitys sähköpatterein sekä ilmalämpöpumppu. Lisänä kuvan mukainen avotakka. Kodinhoitohuoneen ja pesuhuoneen lämmitys on vesikiertoisella lattialämmityksellä, missä lämmönlähteenä on 6 kW:n sähkövastus. Lämminvesivaraaja on 300 -litrainen ja sijoitettu kodinhoitohuoneen kaapistoon. Jätevesijärjestelmänä on talon taakse pellolle rakennettu imeytyskenttä ja sitä edeltävät kaksi sakokaivoa. Kohteella ei ole energiatodistusta, vaikka energiatodistuslain mukaan kohteella pitäisi olla energiatodistus.

Pihalla on ulkosauna puukiukaalla, vilpolalla ja paljulla. Saunan pesuhuoneessa on myös leivinuuni. Vesi tulee rakennukseen ympärivuoden.
Maatilan talouskeskuksen vanhat rakennukset kruunaavat tilan ja mahdollistavat tontin monipuolisen käytön moneen eri tarkoitukseen. Pelto laitumena mahdollistaa jopa hevosen pidon. Kaustisen keskustan palvelut ovat noin 9 km päässä. Kuvat ja video kertovat tämän ihanan kodin monipuoliset mahdollisuudet. Talo vapautuu sopimuksen mukaan. Näytöt järjestyvät tilauksesta. 

kiinteistorekisteriote

Tee tarjous Kaustinen Ylikolantie 90 hirsitalosta alla olevalla lomakkeella. Voit tilata myös näytön. 

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-