Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Kaustinen mummon mökki 60 m2

Kaustinen hirsitalo 60 m2 

Kaustisen Köyhäjoella Pesolantie 84 osoitteessa 1308 m2 tontilla vuonna 1935 valmistunut puulämmitteinen hirsitalo. Sähkö- ja vesiliittymä tekevät talosta sopivan vapaa-ajan rakennuksen – “mummonmökin”. Lautavuorisen peltikatteisen talon rakennusala on 60 m2. Huoneina ovat tupakeittiö ja kaksi huonetta sekä eteinen ja wc. Asuinpinta-alaa on 56 m2. Pihalla on vanha navetta ulkorakennuksena, mistä on tehty sauna ja saunatupa. Pihalla on myös puulato ja lähellä tonttia 3,87 ha suuruinen lehtipuuvaltainen metsäpalsta, mikä soveltuu koivua ja haapaa paljon sisältävänä polttopuumetsäksi.   

Molemmissa makuuhuoneissa on lämmityksenä kakluunit ja tupakeittiössä puukamiina ja puuhella. Lisälämpöä saa pistokkeista sähköpattereilla. Sisä-wc ja vesiliittymä tekevät vanhasta hirsitalosta asumiskelpoisen. Huoneiden seinissä on useita tapettikerroksia ja katossa ponttilauta. Pihanpuoleisessa makuuhuoneessa on vanha lankkulattia. Eteisen, tupakeittiön ja toisen makuuhuoneen lattiat on uusittu ja pinnassa on muovimatto. Eteisen vieressä on wc ja siellä lattiassa on lasikuitu ja seinissä paneeli. Vesi tulee pintavetona keittiön kaapissa olevasta vesiliittymästä. Avovintti on viimeistelemätön ja huoneiden katot on lisävilloitettu. Hirsi ulottuu tasakertaan asti ja päätykolmiot on lautaa. Lautavuori on maalattu ja ulko-ovi on uudehko ja molemmat hyvässä kunnossa.

Nykyisellään talo on ollut vähällä käytöllä ja kuluina on lähinnä sähkö- ja vesiliittymien perusmaksut.  Kiinteistövero vuonna 2022 on 93,21 € ja ns jälleenhankinta-arvo 27142,20 €. 

Tontti 1308 m3 määräalana rakennuksineen myydään viisinumeroisella summalla ja tarjouskaupalla. Metsästä on tarjottava erikseen ja ensin myydään tontti joko erikseen tai yhdessä metsän kanssa riippuen saatavista ostotarjouksista.

 

 

 

 

Tee tarjous Kaustinen Pesolantie 84 hirsitalosta alla olevalla lomakkeella.

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-