Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Kaustinen vanha maatilan talouskeskus

Känsäkoskentie 32, Köyhäjoki, Kaustinen

Maatilan vanha öljylämmitteinen talouskeskus peruskorjauskohteeksi vapaa-ajan käyttöön, pieneläintilaksi tai vakituiseen asumiseen. Kaksipalstaisen tilan Keskinen 236-402-4-42 pienempi 4407 m2 suuruinen palsta on osoitteen Känsäkoskentie 32 kohdalla. Tilan alueella ei ole kaavaa. Suurempi palsta on talouskeskuksen pohjoispuolella oleva metsätila 7,6 ha Juurakkosaaressa. Sen metsäarvio on 54.000 € ja puuston määrä energiapuineen noin 1650 m3.

Metsäarvio Keskinen 4 42 

Rakennuksina alunperin 1959 valmistunut 9*8 m ns rintamamiestalotyypin lautatalo, missä kaksi vinttikamaria ja kellari. Elintasosiipi 5*6,5 m vuonna 1977 toi lisää saunan, pesuhuoneen, pannuhuoneen ja yhden makuuhuoneen sekä konesaumapeltikaton pärekaton päälle. Lisäksi vanha navettarakennus (1953)  on nykyisin varastona, puulato, lautalato ja vanha hirsiaitta sekä perunamaa ja marjapensaita sijaitsee palstalla oheisten kuvien mukaisesti. Jopa hevosen pito onnistuu sillä tontti on tilava ja ruohonleikkuria tarvitaan.

Kaksipalstaisen 7,862 ha tilan metsäpalsta 7,6 ha voidaan myydä talopalstan kanssa yhdessä riippuen saatavista ostotarjouksista. 

Talopalsta myydään tarjouskaupalla ja lähtöhinnalla 15.000 € ja metsän kanssa lähtöhinnalla 58.000 €. Tarjousten tulee olla voimassa vähintään 2 viikkoa. Muut voi sen aikana halutessaan korottaa ja omistajien pitää hyväksyä tai hylätä voimassa oleva korkein ostotarjous viimeisen tarjouksen jälkeisen 2 viikon aikana.  Tarjoukset viimeistään 24.10.  

Rakennukset ja niiden kuvat 

Taloa on remontoitu vuosien varrella. Mm ulko-ovi ja ikkunat on uusittu v 2000 asuinkerroksen osalta. Takka ja keittiökaapistot uusittu v 2000. Muovimatot on laitettu huoneisiin, tapetoitu ja maalattu. Sauna ja pesuhuone on pinnoiltaan uusittu vuonna 2000 vesivahingon jälkeen.  Kuntotarkastus tehdään ostajan kanssa kustannus puolittaen.

Peruskorjattu asuinpinta-ala 105 m2, mistä vinttikamarit 35 m2 ja lisäsiiven asuintilojen pinta-ala 24 m2. Yhteensä asuinpinta-alaa 129 m2. Vintillä ja kellarissa kylmää säilytystilaa. Kerrosala rakennusluvan mukaan 150 m2. Kiinteistöveron perusteena kokonaisala 116 m2, mistä kellarin osuus 12 m2. Ns verotuksellinen jälleenhankinta-arvo 52.852,50 €, kiinteistövero 95 €/v.

Kattomuoto harja ja  katteena on pelti. Talo on lautavuorinen purueristeinen puurunkoinen kuistillinen talo. Asuinhuoneissa on muovimatto lattiassa, tapetti seinissä ja levy katossa. Kosteissa tiloissa pesuhuoneessa ja saunassa lattiassa klinkkeri. Pesuhuoneessa laatta seinässä ja paneeli katossa. Saunassa on puukiuas, paneelit seinässä ja katossa.
Yläkerrassa lämpö ei ole päällä. Talossa ei ole asuttu noin 4 vuoteen, mutta peruslämpö on ollut alakerrassa päällä.

Ensimmäisessä alla olevassa galleriassa pyörii  4407 m2 määräalapalstan kartat ja ilmakuvat sekä ulkokuvat dronesta ja maasta kuvattuna. Toisessa galleriassa pyörii  talon sisä- ja pohjakuvat.  

Kiinteistorekisteriote Keskinen 4 42

Tee tarjous Kaustinen Känsäkoskentie 32  4407 m2 määräala tai koko tila Keskinen 4:42   alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla.

 

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-