Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Kaustinen Virkkalantie 117

Virkkalantie 117, Kaustinen,  Tarjouskauppa

Hyväkuntoinen vesikeskuslämmitteinen pientalo 9*15,5 m Virkkalantien ja Krannintien kulmassa Kaustisella. Asuinpinta-alaa 95 m2 kattaen olohuoneen, keittiön ja kolme huonetta sekä eteis- ja aulatilat, saunan pesuhuoneen ja wc:n. Muuta pinta-alaa 25 m2, missä tekniset tilat ja isoimpana lämmin autotalli/varasto talon Kaustisen keskustan puoleisessa päässä.  Kaikki kuntakeskuksen palvelut 1,8-2,0 km päässä. 

Tienvarsitontti on kooltaan 1600 m2 ja sillä em talon lisäksi myös erillinen autotalli/varastorakennus kuvan mukaisesti. Mahdollisuus ostaa lisää peltoa Virkkalantie 119 osoitteen kohdalla olevan vanhan riihen kohdalta.  Tila Keskitalo 236-401-16-96 on vuonna 2015 voimaan tulleen yleiskaavan AP-1 alueella ja tilalla on pieniä osuuksia yhteisiin maa- ja vesialueisiin oheisen kiinteistörekisteriotteen mukaisesti.

Vuonna 1969 valmistunut talo on puurakenteinen ja tiilivuorinen, kattomuoto on harjakatto. Lämmönlähteenä on ollut puu ja öljy ja kattilalla on vielä teknistä käyttöikää jäljellä. Öljysäiliö on siirretty maasta varastorakennuksen sisälle. Lämmönjakotapana on patterilämmitys.. Ilmanvaihto on painovoimainen ja viemäröinti jätevesiliittymän kautta. Pintarakenteet ovat kuvan mukaiset ja siistit. Pääremontti on tehty 1900-luvun lopulla, jolloin on laitettu parkettilattiat ja ikkunat on uusittu.  Parkettilattia on olohuoneessa, keittiössä ja eteisaulassa. Kolmessa makuuhuoneessa ja wc:ssä on muovimatto. Asuinhuoneiden seinissä on pääosin tapetti ja katossa levy. Eteinen ja tuulikaappi on maalatulla lastulevypinnalla. Pesuhuone ja saunatilat ovat tavanomaiset, klinkkeri lattiassa, laatta pesuhuoneen seinässä ja saunassa paneelit.  

Tila ja talo myydään tarjouskaupalla. Tarjouksen pitää olla voimassa vähintään 2 viikkoa, minkä aikana muut voi korottaa ja ostajan tulee hyväksyä tai hylätä korkein voimassa oleva ostotarjous kahden viikon sisällä.  Ostaja maksaa lisäksi kapanvahvistuksen 120 € ja omat  lainhuudonhaun kulut sekä varainsiirtoveron 4 % ellei ensiasunnon ostajan edellytykset täyty. Kiinteistövero on  ollut noin 160 €/vuosi ja verotusperusteena on ollut kokonaisala 134 m2. Öljyä on kulunut viimevuosina yhden asukkaan taloudessa noin 2000 litraa/vuosi.  Sähkön kulutus on ollut noin 6000 kWh ja  vesi- ja jätevesimaksut kulutuksen mukaisina Kaustisen kunnan taksoilla.  

Kiinteistörekisteriote Keskitalo 16:96                Etuoven esite

Tee ostotarjous / pyydä näyttö / lisätieto  Okt Virkkalantie 117, 69600 Kaustinen

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-