Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Kesämökki Reisjärvi 

Pyöröhirsinen kuvan mukainen kesämökki Reisjärvi, Kangaspäänjärven rannalla osoitteessa Lehtorannantie 153.  Rakennuksessa on tilava tupakeittiö (noin 22 m2), makuusoppi (noin 5 m2), sauna ( n 3,5 m2) ja pukuhuone. (n 3,5). Asuinpinta-alaa on yhteensä noin 34 m2 ja lisäksi iso  kuvan mukainen kestopuinen terassi.  Mökin lisäksi tilalla on lautavuorinen varasto, minkä toinen pääty on puuhuoneena ja toinen ns “renkitupana”  ja kolmantena rakennuksena pieni puucee.  Pihatien varressa on peltoa ja ranta-alue on lehtipuuvaltainen oheisten kuvien mukaisesti. Myyntihinta 39.000 €. 

Kesämökki on isolla yleiskaavan mukaisella rakennuspaikalla ja se on rakennettu vuonna 1976. Rantatontti itsenäisenä tilana Koivuranta 691-402-14-31 on pinta-alaltaan 0,6227 ha ja se rajoittuu Kangaspäänjärveen. Tilalla on pienet osuudet yhteiseen vesialueeseen Ahveroinen 876:2 (0028114/1), Reisjärven jakokunnan yhteiseen vesialueeseen 2:0 0,001800/16,5835) sekä maa-alueisiin 1:0. Kiinteistövero on ollut mökille 134 € ja maapohjalle 84 € eli yht 218 € ja jätehuolto 16 €/v. Kiinteistöveroperusteena on 48 m2:n kokonaisala terasseineen sekä 6200 m2 pinta-ala. Terassilla oleva kaasugrilli ja kalusteet kuuluvat kauppaan, rannassa oleva vene ei kuulu. Kuivia polttopuita viedään puuvarasosta veneellinen, mutta niitä myös jää uudelle omistajalle..

Paikka on rauhallinen ja kaunis aurinkoinen ja lehtipuinen ranta-alue. Rannassa on laituri ja vettä voi käyttää saunavetenä. Rantaa on myös aikanaa ruopattu ja hiekoitettu, mutta on nyt ns mutaa, missä hiekka on alla. Lähimpiä naapureita ei kesällä näy, vaikka Kangaspäänjärvi on kesämökkijärvi. Lähimpänä on OP:n Hipporanta. 

Kesämökin sijainti 

Mökki sijaitsee Reisjärveltä Sievin suuntaan Kangaskylällä.  Sähkö- ja vesijohdot kulkevat Lehtorannantien varressa. Kunnan ylläpitämä uimaranta on vastarannalla. Tieoikeus on Lehtorannantieltä tienvarressa olevan tilan 14:41 läpi olemassa olevaa pihtatietä pitkin.

Tee tarjous Reisjärven kesämökistä

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-