Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Kokkola 3,9 ha peltoa Ventusmossen

Peltoa 3,9 ha Ventusmossen

Kokkolassa Hepo-Ventuksentie 145 osoitteen kohdalta lähtevän viljelystien varrella 3,9 ha peltomääräala alla olevan kartan mukaisessa paikassa Ventusmossen.  Alueella on voimassa 2019 voimaan tullut Kanta-Kokkolan kyläasutuksen vaiheyleiskaava. Osuuksia yhteisiin ei ole. Tieoikeus järjestellään lohkomistoimituksessa kulkemaan olemassa olevaa tietä pitkin. 

Vanhassa yleiskaavassa alue oli M aluetta eli varattu maa- ja metsätalouden harjoittamiseen. Kanta-Kokkolan kyläasutuksen vaihekaavassa tilan Uimonen 272-401-4-191 alueelle ei ole osoitettu uusia rakennuspaikkoja. 

Hepo-Ventuksentie 145-151 tienvarressa oleva vanha rakennuspaikka ja tienvarsipelto 5200 m2:nmääräalana  on myös myytävänä samoin kuin metsä 12,9 ha. 

Uimonen kiinteistorekisteriote 

Toteutuneissa viimevuosien peltokaupoissa 4 km:n säteellä myyntikohteesta keskihinta on ollut noin 6250 €/ha ja  10 km:n säteellä noin 7000 €/ha.  Myydään tarjouskaupalla. 
Pelto on ollut viime vuodet vuokrattuna paikalliselle viljelijälle.

Tee tarjous Kokkola 3,9 ha peltomääräalasta Ventusmossen  alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla.

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-