Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Kokkola Suomalahdenpolku 9

Omakotitalo 92/150 m2 Kaustarissa 129.000 €

Rauhallisella alueella lähellä palveluita Suomalahdentien päässä isolla 1660 m2 tontilla peruskorjattu 1967 valmistunut tiilivuorinen omakotitalo ja ulkorakennukset.  Tässä kolmen makuuhuoneen, kodinhoitohuoneen ja autotallin talossa lämpöremontti öljystä kotimaisella on jo tehty. Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen patterilämmitys ja lämmönlähteenä on ilmavesilämpöpumppu ja sähköä keräävät aurinkopaneelit. 

Taloa on aikojen saatossa peruskorjattu ja mm vesiputket, ovet, ikkunat ja keittiökaapistot ja kalusteet on uusittu. Talossa on olohuone, keittiö,  kolme makuuhuonetta, eteinen, kodinhoitohuone, sauna, pesuhuone ja wc sekä tekniset tilat pannuhuone, varasto, kylmiö ja autotalli.  Pintamateriaalit ovat edelleen siistit lattiassa laminaatti, paitsi yhdessä makuuhuoneessa muovimatto, seinissä tapetti ja katossa levy. Olohuoneessa on parkettilattia, tehosteseininä hirsi ja tiili tapetin lisäksi. Olohuoneessa on myös hyvä varaava takka.

Kodinhoitohuoneessa on parkettilattia, tapetti seinässä ja levy katossa. Saunassa ja pesuhuoneessa on lattiassa klinkkeri ja katossa paneeli. Pesuhuoneen seinät on laatoitettu ja saunassa on paneeliseinät ja puukiuas. Wc:ssä on muovimatto lattiassa, tapetti/laatta seinässä ja levy katossa. Keittiökaapistot on uusittu 2006. Keittiön varustukseen kuuluu mm keraaminen liesi ja keraaminen välilevy. Ilmanvaihto on painovoimainen.  Kattomuoto on harja ja peitteenä on konesaumapeltikatto. Päätykolmiot ja räystään aluset on lautaa. Talo on hyvässä kuvien mukaisessa kunnossa.

Tila Glädjestrand I 272-405-2-35 on tilava ja pinta-alaltaan 0,1660 ha. Tilan alueella on voimassa Kokkolan asemakaava (1967) ja yleiskaava (2022). Tieoikeus on olemassa olevaa tietä pitkin ja rasitustodistus on ns puhdas. Kaupunki auraa Suomalahdentien perille asti eikä lumen kanssa ole ollut ongelmia.  Sähkö- ja vesiliittymät siirtyvät ostajalle. Vuosikulutus on ollut viimeisten sähkölaskujen mukaan noin 8500 kWh/v. Jätevesijärjestelmänä on sakokaivot. Kiinteistöveron perusteena on kokonaisala 150 m2 ja verotusarvo 120.583 €.

Tontilla on talon lisäksi kuvan mukaiset puulato polttopuineen, leikkimökki, tuulimylly ja höylähirsivaja.   

Kiinteistorekisteriote Suomalahdenpolku 9

Myydään tarjouskaupalla

Vastaavien 1960-1970  luvun kohteiden toteutuneet hinnat ovat olleet Kaustarissa  yhdeksän talon keskiarvona 128.167 € ja 1331 €/m2.  Hintahajonta on lähinnä sijainnin ja lämmitysmuodon takia kasvanut siten, että halvimmat peruskorjaamattomat ovat olleet tasossa 80.000 € ja kalleimmat peruskorjatut 162.000-181.000 €. Nyt myytävänä olevan talon etuna on se, että iso lämmitystavan muutosremontti on jo tehty, tontti on iso ja sijainti tien päässä rauhallinen.  

Myydään tarjouskaupalla lähtöhinnalla 129.000 €. Minimikorotus netissä näkyvän jo tarjotun päälle on vähintään 2500 €, joten nopeus on nyt valttia. Tarjouksen on oltava voimassa 2 viikkoa, minkä aikana myyjän tulee hyväksyä tai hylätä korkein ostotarjous.   Ostaja maksaa lisäksi kapanvahvistuksen 120 € ja omat  lainhuudonhaun kulut sekä varainsiirtoveron 4 % ellei ensiasunnon ostajan edellytykset täyty. 

Etuoven esite Suomalahdenpolku 9

  

Tee ostotarjous / pyydä näyttö / lisätieto  Suomalahdenpolku 9, 67600 Kokkla,  okt 92/150 m2 

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-