Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Lappajärvi metsätila 16,87 ha

Kaksipalstainen metsätila Kydöntaus 6:47  

Lappajärven Tarmolassa pinta-alaltaan 16,87 ha metsätila oheisen kartan osoittamassa paikassa. Tilalla on kaksi metsäpalstaa ja ostotarjoukset pyydetään niistä erikseen sekä yhteensä. Paras kokonaisarvo myyjän kannalta ratkaisee myyntijärjestyksen.

Tilalla on osuuksia yhteisiin alueisiin kiinteistörekisteriotteelta näkyvin osuuksin vesialueita, mullanottopaikka, venevalkama, rapamaa ja Lappajärven vesialueita. Palstat jakavat nämä osuudet yhteisiin pinta-alan suhteessa. Tilan alueella ole kiinteistörekisterin mukaan voimassa olevaa kaavaa ja rasitustodistus on ns puhdas.  Tieoikeus on molemmille palstoille sekä itäpäähän että länsipäähän oheisen karttaotteen mukaisesti. 

A4 kartat Kydontaus        Karttaote palsta 1    Karttaote palsta 2     Kiinteistorekisteriote Kydontaus 6 47 

Palsta 1 on pinta-alaltaan noin 12,3 ha ja on pääosin varttunutta kasvatusmetsää.

Palsta 2 noin 4,6 ha on myös valtaosin varttunutta kasvatusmetsää.  Metsäarvio on tulossa lähipäivinä.

 

 

Tee tarjous Lappajärven Kydöntaus 6:47 metsätilasta tai sen palstasta 1 tai palstasta 2  alla olevalla lomakkeella viimeistään  6.6.2022.

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-