Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

LESTIJÄRVI 0,45 ha rantarakennuspaikka 12.000 € / tk

,
LESTIJÄRVI 0,45 ha rantarakennuspaikka 12.000 € / tk

Rantamääräala 0,45 ha Lestijärvi, Iso-Lemmistö, rantaviivaa 50 m

Lestijärven kalastusvedet, metsästys- ja erämaat, polut ja reitit ovat Keski-Pohjanmaan maakunnan ja luontomatkailun kärkeä.  Nyt tarjolla upea Lestijärven osayleiskaavan mukainen omarantainen rantarakentamispaikka Iso-Lemmistön rannalla. Osoitteen Lemmistönrannantie 53 kohdalla  heti toinen tontti Halsuantieltä tultaessa järven pohjoispäässä. Rakennusoikeutta kolmelle eri rakennukselle yhteensä 120 m2. Tieoikeus 12 m leveänä olemassa olevan tien kautta.

Kuvia ilmasta

Tontti rajautuu tien rannan puoleisten pyykkien 1, 2 ja 3 sekä  järven väliin määräalana kiinteistöstä Lemmistönranta 421-401-268-2. Kohennettua rantaa ja rantaviivaa on yhteensä 50 m. Lestijärven kirkolle matkaa noin 8 km. Ei osuuksia yhteisiin.  Otettavissa heti vapaa-ajan käyttöön esim.  asuntovaunun kanssa ja/tai valmismökin paikalle tuomisen kautta.

 

Kuvia maasta

Rauhallinen paikka ja järvi hyvien kalastus- ja metsästysmahdollisuuksien äärellä. Tie perille ja tonttia on jo esiraivattu, joten käyttämisen voi aloittaa heti kaupan jälkeen vaikkapa asuntovaunun kanssa.

Ostaja maksaa kaupanvahvistuksen, 4 %:n varainsiirtoveron ja lainhuudon
lunastamismaksun sekä määräalana myytäessä lohkomiskulut maanmittauslaitoksen hinnaston mukaan.

 

Taidot

Lähetetty

02.12.2019

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-