Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

LOHTAJA 3,1 ha maatila

Omakotitalo

Hintamuutos kevään kunniaksi nyt  myyntihinta 119.000 €.

Rauhallisellla paikalla maaseudulla luonnon keskellä Kokkolassa Väliviirteellä osoitteessa Väliviirteentie 294 mäen päällä sijaitseva omakotitalo 3h+k+khh asuinpinta-alaltaan 110 m2. Kokonaisalaltaan 144 m2 pientalossa on siipiosassa myös sauna,  pesuhuone ja kodinhoitohuone. Talossa on myös käyttöullakko sekä kellari varastotiloineen ja lämpökeskuksineen alla näkyvän pohjakuvan mukaisesti. Tilavalla pihalla on ulkorakennuksina neljän karsinan hevostalli + viides varsomis-/sairaskarsina, erillinen saunarakennus, grillikota ja koira-aituus. Kaikki 3,1 ha suuruisella maa- ja metsätilalla Hääkinmäki 272-427-6-36.  Tila soveltuu erinomaisesti hevos-, kennel- tai pieneläintilaksi tai  paljon pihatilaa vaativaksi tukikohdaksi. Ison, liki 1 ha tonttialueen lisäksi tilalla on peltoa 0,6 ha ja harvennuskelpoista mäntymetsää 1,6 ha. Kannuksen keskustaan on matkaa noin 12 km, Lohtajalle 12 km, Himangalle 13 km ja Kokkolaan 45 km.

Peltikattoinen betoniperusteinen kuvan mukainen puurakenteinen talo on valmistunut vuonna 1961 ja on muuttovalmiina heti vapaa.  Vesikiertoisen patterilämmityksen lämmönlähteenä on öljy ja sähkövastus. Pesuhuonetiloissa on lattialämmitys. Olohuoneessa on takka ja tilavassa monikäyttöisessä kodinhoitohuoneessa puuhella ja leivinuuni. Kunnallistekniikkana on Kannuksen vesiosuuskunnan vesiliittymä, Korpelan voiman sähköliittymä ja omat sakokaivot. 

Vuoden 2014 jälkeen tila on remontoitu nykyaikaiseksi asuintilaksi. Kaikki ikkunat on uusittu Tiivin ikkunoin. Vesiputket on vaihdettu ja vesiallas ja hanat on laitettu kellariin ja kesävesi johdettu alapihalle. Savuhormiin on asennettu rosterisisäputket ja puhallusvilla ullakolle. Puukoolattujen lattioiden pinnat on uusittu keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja WC. Olohuoneeseen on laitettu takka ja hormi. Palotikkaat on uusittu, ullakon tuuletus on tehty katon läpiviennein tuuletusta varten. Ulkomaalaukset 2019 päärakennukselle ja ulkorakennuksille. Peltikatto (profiilipelti), keittiö ja pesutilat on  uusittu jo 1996.  Kiinteistön kuntotarkastus on tehty 18.9.2020, lain edellyttämää energiatodistusta ei ole.  

Lattiamateriaalina on kuvan mukainen laminaatti ja kosteissa tiloissa klinkkeri sekä eteisessä muovimatto. Levyseinät on maalatut ja makuuhuoneessa on tapetti ja saunassa paneeli. Keittiössä on jääkaappi ja asianpesukone, pesuhuoneessa on kauppaan kuuluvina pesukone+kuivausrumpu ja kellarissa pakastin.  

Käyttökustannukset on edulliset ja skaalautuvat osin henkilömäärän mukaan. Viimevuosien öljyn kulutus on ollut  1200-1500 l/v, vesimaksut 80 €/v, jätehuolto 20 €/kk ja sähkö noin 2500 kWh/v.   

 Bäyttö korona-aikana ns yksityisnäytöin tilauksesta.

Tee ostotarjous

 

 

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-