Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Lohtaja mökki meren saaressa

Mökki ja vuokraoikeus Putkipauhan saaressa

Putkipauha  -saaressa Lohtajan Ala-Viirteellä sijaitseva vapaa-ajan rakennus. Kulku esim Venevajantien päästä venesatamasta.  60-luvulla rakennettu kuvan mukainen hirsimökki on sähköistetty. Mökki on Alaviirteen yhteisalueen vuokratontilla ja saaren keskimmäisellä oheisen kartan mukaisella paikalla.  Jos ostajalla ei ole tarvittavaa “manttaalia” 0,3/100, niin samalla voi ostaa haamutilan, jolla on vuokraoikeutta varten tarvittava 0,300652/100 osuus Alaviirteen yhteisalueisiin. Tarjous sen takia erikseen mökistä ja erikseen em. osuuksista yhteisalueisiin. 

Asuinpinta-alaltaan 35 m2:n hirsimökissä on huoneina tupa, makuusoppi, keittiö, kylmäkellari, pukuhuone ja sauna. Lämmitys takalla ja/tai sähköllä. Peruskorjauksina peltikatto uusittu vuonna 2019, muuten kunto on ikäisekseen kuvien mukaisena kohtalaisen hyvä.  Lisäksi vuokratontilla on vanha puulato ja ulkovessa. Sisäkatto on paneloitu vuodenvaihteessa 2021/22, pukuhuoneen ovi on uusittu ja korvausilmaventtiilit on asennettu.

Tonttivuokra oli vuonna 2021 267,78 €, johon sisältyy AY:n järjestämät palvelut satamassa esim. venepaikkojen ylläpito ja vuokraus (venepaikasta erillinen maksu), tallentava kameravalvonta satamassa, WC/suihku/vesipiste kesäaikaan ja jätepiste. AY omistaa myös loma-asunnon Hiekkasärkillä, osakkaat saavat alennusta viikkovuokrista, lisätietoja www.jakokunta.org.

Myyntihinta 29.000 €. Tarjouksen voi jättää alla  olevalla lomakkeella.

Yhteisalueen sääntöjen mukaan vuokralaisen tulee olla elossa oleva luonnollinen henkilö, joten perikunnille, firmoille, yhteisöille vuokrasopimuksia ei tehdä eikä uusita. Vuokralainen ei voi siirtää vuokraoikeutta seuraavalle vuokraajaa kuulematta. Vuokrasopimuksia tehdään vain 1 per perhe ja vuokralaiselta edellytetään riittävää osakkuutta AY:n yhteisiin.

272-426-56-1 Kiinteistörekisteriote

Tee tarjous tästä kohteesta alla olevalla lomakkeella.

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-