Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Lohtaja Tuppikarin mökki

Pyöröhirsimökki Tuppikarin satamassa, 29.000 €

Juhannukseksi omalle mökillä! Kokkolassa, Lohtajan Ala-Viirteellä Tuppikarissa osoitteessa Tuppikarintie 60 sijaitseva siisti vapaa-ajan rakennus. Vuonna 1982 valmistunut  kuvan mukainen pyöröhirsimökki on rakennusalaltaan 36 m3 sisältäen olohuoneen, keittiön, makuuhuoneen, saunan ja pukuhuoneen sekä terassin. Asuinpinta-alaa on 30 m2. Kattomuoto on harja ja katteena pelti. Hirsimökissä on aurinkosähkö, kaasujääkaappi ja kaasuliesi. Ruokavesi tuodaan ja käyttövesi merestä. Mökki on Alaviirteen yhteisalueen vuokratontilla oheisen kartan mukaisella paikalla Tuppikarintien vasemmalla puolella vähän ennen satamaa.  Ostaja tarvitsee “manttaalia” 0,3/100, jotta vuokrasopimuksen voi siirtää ostajan nimiin. Tai jos niitä ole, niin mökin voi myös vuokrata pitkäaikaisella vuokrasopimuksella.

Mökki lämpiää puilla. Olohuoneessa on takka ja keittiössä puukamina ja saunassa puukiuas. Mökin  kunto on ikäisekseen kuvien mukaisesti erittäin hyvä. Rakennus on korkealla betonilaatalla. Portaat on uusittu 2022.  Lisäksi vuokratontilla on upea huvimaja  ja peltikattoinen ulkovessa/puuvaja.  Huvimajassa on marmoripöytä ja grillivarustus ja katteena huopa.

Tonttivuokra oli vuonna 2021 oli  267,78 €, johon sisältyy AY:n järjestämät palvelut satamassa esim. venepaikkojen ylläpito ja vuokraus (venepaikasta erillinen maksu), tallentava kameravalvonta satamassa ja jätepiste. AY omistaa myös loma-asunnon Hiekkasärkillä, osakkaat saavat alennusta viikkovuokrista, lisätietoja www.jakokunta.org.ii
Kiinteistövero vuonna 2022 on noin 96 € ja verotusarvo 8710,88 €.

Vuoden 2023 osakasten kokous tarkisti hintoja seuraavasti: “Huvilatonttivuokra määräytyy vuokraajan käytössä olevien osuuksien mukaan seuraavasti: Vuokra on 385 € / vuosi jos ei omista mitään osuutta yhteisiin maa-alueisiin:  -hallinnassa yhteisalueosuuksia 0,7 % tai yli, minimi vuokra on 185 €, -osuuksia 0,001 – 0,7 % alennus vuokrasta omistuksen mukaan 80€ – 179€  -Alaviirteellä vakinaisesti asuville vuokra enintään 330 € omistuksesta  riippumatta  – Satamapalvelumaksu 50 € laskutetaan Jos vene Alaviirteellä eikä maksa laituripaikkaa tai vuokraa huvilatontista . Maksulla katetaan jätehuoltoa, veneväyliä ja nettiä. -Venepaikka maksuksi 2024 jakokunnanparsilaituri paikasta määrättiin 125€ , jos pitää venettä Alaviirteen satamassa”. 

Hirsimökin ja ulkorakennusten myyntihinta on 29.000 €. Tarjouksen voi jättää alla  olevalla lomakkeella.

Ajo-ohje: Pohjanlahdentie 3238 osoitteen kohdalta Harmaalanperäntietä noin 275 m ja oikealle Tuppikarintie ja sitä 870 metriä ja Y-haarasta oikealle, mitä noin 560 metriä mökin liittymään.

Yhteisalueen sääntöjen mukaan vuokralaisen tulee olla elossa oleva luonnollinen henkilö, joten perikunnille, firmoille, yhteisöille vuokrasopimuksia ei tehdä eikä uusita. Vuokralainen ei voi siirtää vuokraoikeutta seuraavalle vuokraajaa kuulematta. Vuokrasopimuksia tehdään vain 1 per perhe ja vuokralaiselta edellytetään riittävää osakkuutta eli vähintään 0,3/100 osuutta  AY:n yhteisiin. Osuuksia on ollut viimevuosina myynnissä hintaan 2000-5000 € per 0,3/100-osuutta.

Katso myös etuoven esite

 

Tee tarjous Tuppikarin pyöröhirsimökistä Alaviirteen yhteisalueen vuokratontilla alla olevalla lomakkeella.

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-