Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Metsäpalsta Veteli 26,0 ha

 

 

 

 

 

 

 

Metsäpalsta 26,0 ha

Metsäpalstamääräala noin 26,0 ha Vetelissä tilasta Jukkala 924-410-47-4 Vehkajärveen rajoittuen Lumppiontien ja Lehmäjärventien välissä. Pinta-alasta vajaa puolet on kitu-/joutomaata ja isompi puoli nuorta- ja varttunutta kasvatusmetsää.  Metsämaan kuviot on ensiharvennettu ja harvennettu vuonna 2015.  Tieoikeus järjestetään lohkomistoimituksessa kantatilan kautta osoitteen Lumppiontie 182 kohdalta lähtevän kolmen tilan yhteisen metsätien kautta tai riippuen ostajan kulkusuunnista lohkomistoimituksen päätöksen mukaisesti. Määräalasta voidaan tarjota metsäarvioperusteisesti omana 26 ha määräalanaan tai Jukkala -tilan metsien kanssa yhteensä tai koko maa- ja metsätilakokonaisuutena ja myydään riippuen saatavista ostotarjouksista.

Metsäarvio 

Metsämarkkinoinnin Arvio Jukkala Vehkaneva   -mukaan  käypä metsäarvo  on 28.000 €. Puustoa energiapuineen 1534 m3 hakkuuarvoltaan noin 28.000 €.  Metsämaata 14,2 ha, kitumaan rämettä 4,4 ha ja joutomaan Vehkanevaa 7,4 ha.

Myydään tarjouskaupalla lähtöhinnalla 26.000 € / tarjouskauppa.  Ostaja maksaa kaupanvahvistuksen 120 €,  4 %:n varainsiirtoveron, lainhuudon hankintakulut ja sekä määräalan lohkomiskulut.  

Tee tarjous  Vehkanevan metsäpalstasta 26,0 ha määräalana tai osana isompaa Jukkala -tilan kokonaisuutta.

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-