Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Okt Ketuntie 13, Kaustinen

Omakotitalo 3mh + oh + k + khh + kph + s + 2wc

Ketuntie 13, Kaustinen

Lähivirkistysalueeseen rajoittuva ja rauhallisella 1286 m2 tontilla sijaitseva vuonna 2008 laajasti peruskorjattu kaukolämpötalo. Ja heti vieressä iso autotalli/varastorakennus oheisen kuvan mukaisesti.  Hinta on nyt muihin myynnissä oleviin nähden hinta-/laatusuhteeltaan edullinen ja vain 110 000 €.  Asuinpinta-alaa on kahdessa kerroksessa yhteensä 155 m² ja muuta alaa 70 m², yhteensä 225 m². Talo on valmistunut vuonna 1982, mutta ikä ei tee oikeutta tälle 2008 peruskorjatulle talolle, minkä vesikattokin on uusittu 2016. Kaikki isot remontit on tehty. 

Alakerrassa tunnelmatakka ja olohuone, tilava keittiö ja L-mallinen iso kodinhoitohuone sekä sauna, pesuhuone ja wc, missä suihkutila. Tekniseen tilaan on oma ulko-ovi talon ja autotallin välisestä katetusta tilasta. Yläkerrassa aulatila, mistä ovet kolmeen makuuhuoneeseen, vaatehuoneeseen ja wc. Yläkerrassa on lisäksi parveke VL-alueen ja pellon suuntaan. Takapihan terassille on ovi olohuoneen takkatilasta, mistä on myös ovi pesuhuoneeseen.

Alakerrassa on asukasystävällinen lattialämmitys ja yläkerrassa lämmönjako on vesikiertoisilla pattereilla. Tästä edullinen peruskorjattu hyväkuntoinen talo. Keskustan palvelut ovat lähellä noin 1,5 km ja koulut noin 1,7 km päässä.

Isot remontit on tehty

Vuoden 2008 iso peruskorjaus sisälsi:
Salaojitus tehty uudelleen ja sadevesiviemäröinti lisätty samoin ruoutasuojalevytys.
Liitytty kaukolämpöön.
Koko alakerran lattia purettu, vanhat eristeet ja tukirakenteet poistettu, betoninen pohjalaatta kuivatettu huolellisesti lämpöpuhaltimin.
Lattialämmitys asennettu koko alakertaan ja samalla kaikki alakerran rakenteet, eristeet ja pinnat on uusittu. Pinnoiksi koivulaminaatti ja keraaminen laatta.
Kaikki alakerran märkätilat rakennettu kokonaan uudelleen (sauna, pesuhuone, wc/suihku ja kodinhoitohuone).
Keskuspölynimuri asennettu molempiin kerroksiin.
Koneellinen ilmanpoisto lisätty märkätiloihin ja keittiöön.
Kaikki keittiökaapit ja tasot uusittu.
Alakerran kaikki ulko- ja sisäovet uusittu.
Parveke rakennettu kokonaan uudelleen.
2. krs:n aulan ikkunan katto-osa tehty uudelleen.
Kaikki 2. krs:n lämpöpatterit ja putkivedot uusittu.
2. krs:n aulan lankkulattia hiottu ja lakattu.
2. krs:n wc:n allas ja istuin uusittu. 
Harjakatto on uusittu 2016 (katteena pelti) ja energiatodistus hankittiin 2021 (D 2018).

 Kuvien mukainen huoneiden varustus pintamateriaaleineen on kuvattu sanoiksi etuovessa.        

Tee tarjous omakotitalosta Ketuntie 13, Kaustinen  alla olevalla lomakkeella.

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-