Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Hirsitalo Pappilantie 12 Perho

Omakotitalo Pappilantie 12 Perho

Perhon keskustassa asemakaava-alueella osoitteessa Pappilantie 12 sijaitseva vuonna 1947 rakennettu omakotitalo. Talo on rintamamiestalotyypin paikalla tehty hirsitalo kerrosalaltaan 56 m2 ja kokonaisalaltaan 61 m2. Taloa on laajennettu terassilla ja autokatoksella vuonna 2001 ja samalla taloa on peruskorjattu. Rakennusluvan mukaan uusi kerrosala on 64 m², tilavuus 200 m³ ja
huoneistoala 48 m². Talossa on lautavuori, harjakatto ja katteena pelti. Talossa on asemakaava-alueen varustustason mukaisesti sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät. Osa ikkunoista uusittiin 2001 ja osa vuonna 2015.

Huoneina on tupakeittiö ja kaksi huonetta, wc/pesuhuone ja sauna sekä tien puolella kuisti, kirkon puolella autokatos ja takapihan puolella terassi oheisen pohjakuvan mukaisesti. Tupakeittiössä ja makuuhuoneessa on laminaatti lattiassa ja maalatut levyseinät. Pienemmässä tienvarren huoneessa ja wc:ssä on muovimatto lattiassa, ja huoneessa tapetti seinässä. Tupakeittiössä on lautakatossa ja huoneissa levy kuvien mukaisesti. 

Tupakeittiöstä on portaan vintille, mikä on viimeistelemätöntä varastotilaa. Talossa on myös betoniseinäinen ja -pohjainen kellari. Talo on tyydyttävässä kuvien mukaisessa kunnossa myös pintamateriaaleiltaan. Lämmitysjärjestelmänä suora sähkölämmitys. Lisänä on takka ja saunan sähkökiuas. Sähkön vuosikulutusarvio 2023 on 8125 kWh. Terassi ja autotalli ovat kylmää tilaa.

Hirsitalon lisäksi tontilla on saunrakennus, puuvarasto ja vaja. Rakennukset ovat puustoisella tilalla Rinne 584-401-133-16, jonka pinta-ala on 3673 m2.  Asemakaavan mukaan tilalla on kaksi rakennuspaikkaa, joiden rakennusoikeus on kummallakin 250 k-m2. Pienempi tontti osoitteessa Pappilantie 14 noin 1673 m2 voidaan myydä määräalana erikseenkin riippuen saatavista ostotarjouksista.

kiinteistorekisteriote

Talolla ei ole energiatodistusta, vaikka energiatodistuslain mukaan kohteella asuinkäytössä ollen pitäisi olla energiatodistus.  

Tila rakennuksineen myydään kesän aikana tarjouskaupalla ja lähtöhinnalla 29.000 € ja tarjoukset siitä ylöspäin. Perukirja-arvion mukaan hirsitalon, saunarakennuksen, puuvajan ja kahden asemakaavatontin käypä arvo on 58.000 €. Lisäksi ostaja maksaa kaupanvahvistuksen 120 € ja lainhuudon hankkimisen kulut ja maksaa 4 %:n varainsiirtoveron ellei ensiasunnon ostajan ehdot täyty.   

 

Tee tarjous Pappilantie 12 Perho tilasta rakennuksineen ja liittymineen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla. Voit tilata myös näytön. 

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-