Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Omakotitalo Ketuntie 14, Kaustinen

Ketuntie 14, Kaistinen

Ketuntie 14, Ylijoki Kaustinen

Okt 172/194 m2, Ketuntie 14, Kaustinen 

Heti muuttovalmis ja edullinen lapsiperheen iso 1,5 kerroksinen komea omakotitalo Kaustisen asemakaava-alueella Ylijoella.   Kaustisen keskustan koulut ja kauppaliikkeet sekä palvelut ovat noin 1,5 kilometrin säteellä –   mm päiväkoti, ala-aste, yläaste, lukio, posti, kirkko, seurakuntakeskus, kunnanvirasto, Kela, kirjasto, hammaslääkäri ja apteekki. Lisäksi urheilutalo, festivaaliareena, Kansantaiteenkeskus ja kallion hiihto ja urheilualueet sijaitsevat sopivasti kävely-/pyörämatkan sisällä.

Omakotitalossa on viisi huonetta ja huoneistoselitelmä on kattava 4 mh, oh, k, khh, kph, s, vh, aula, 2 wc. Oheiset alla pyörivät sisäkuvat ja erikseen ulkokuvat kertovat tontista, talosta, materiaaleista sekä kiinteistä koneista ja laitteista  enemmän kuin tuhat sanaa. Talo on hinta- / laatusuhteeltaan tällä hetkellä ylivoimaisesti Kaustisen edullisin asemakaava-alueen omakotitalo myyntihinnan ollessa 145.000 € eli vain 843 € asuinpinta-alaneliöä kohti. Koti on isolla pihalla, laajoilla etu- takapuolen terasseilla sekä pihavajalla, pyöräkatoksella ja leikkimökillä lapsiperheen unelma. Tontilla on asemapiirroksella varaus myös mahdollista autotallia varten ja etupihalla on hyvin tilaa kahdelle autolle.  

Vuonna 1999 valmistuneessa harjakattoisessa huopakatteisessa suorasähkölämmitteisessä talossa on helppo asua. Ilmalämpöpumppu ja olohuoneen takka toimivat niin lisälämmönlähteenä kuin myös viilentäjinä kesän helteillä. Talossa on iso olohuone ja  erkkerillinen keittiö molemmat Ketuntien puolella ja alakerrassa yksi makuuhuone sisäpihan puolella. Muina alakerran tiloina on tilava eteisaula, mistä portaat yläkertaan sekä avoin tila keittiöön ja olohuoneeseen.  Pihan puoleisessa päädyssä on kodinhoitohuone, mistä kulku pesuhuoneeseen ja sieltä saunaan. Yläkerrassa on iso aulatila sekä kolme makuuhuonetta ja iso vaatehuone sekä wc. Takapihan puoleisesta vanhempien makuuhuoneesta on ovi parvekkeelle.

Rakennuslupakuvan mukaan talon kerrosala on 194 m2 ja asuintilojen pinta-ala 172 m2. Oma 954 m2 tontti Katrilli 236-401-49-39 ja alueella on vuonna 2000 vahvistettu asemakaava (ohjeellinen tonttijako)  ja 2015 vahvistettu yleiskaava Kaustisen kunnan kotisivujen kaavatietojen ja rakennusjärjestyksen mukaisesti. Varustuksesta todettakoon, että keittiössä on normaalit jääkaappi, pakastekaappi, liesitaso, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin kuvan mukaiset kaapistot ja kiinteät valaisimet. Saunassa on sähkökiuas ja lauteen alla vesimittari, pesu-/kylpyhuoneessa amme, lattialämmitys ja kiinteät valaisimet. Kodinhoitohuoneessa on pesukoneliitäntä sekä Muh Ilmava ilmavaihtokone sekä lämminvesivaraaja. Olohuoneen lattiassa on hyväkuntoinen parketti ja seinissä tapetti, keittiössä ja eteisessä on lattiassa muovimatto ja seinät tapettia. Alakerran makuuhuoneessa on laminaatti lattiassa ja maali seinässä. Eteisessä, kodinhoitohuoneessa, pesuhuoneessa ja saunassa on laatta lattiassa, saunassa on seinät panelia, kosteissa tiloissa laattaa.. Yläkerran huoneissa on  lattiassa muovimatto ja seinät on osin tapettia ja osin maalatut. oheisten kuvien mukaisesti.

olohuoneessa takka ja parketti lattiassa

Sähkökulutus oli 8/2020 päättyneenä seurantavuotena yhteensä 16.375 kWh eli 0,10 €/KWh hinnalla noin 136 €/kk. Kiinteistövero on 405 €/v. Lisäksi tulee vesi- ja jätevesimaksut kulutuksen ja Kaustisen kunnan vesilaitoksen perusmaksujen mukaan ja jätteenkuljetusmaksut.noutokertojen mukaan. Lainmukaista energiatodistusta ei ole.

Myyntihinta on 145.000 / tarjoukset alla olevalla lomakkeella. Näyttö yksityisnäyttöinä, sillä välittäjä asuu Kaustisella on valmis klo 17 näyttämää aina tilausten mukaan.

Tee ostotarjous / pyydä näyttö / lisätieto  Okt Ketuntie 14, 69600 Kaustinen

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-