Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Pakinkarinpauhat

Saaritila 

Pakinkarinpauhat  -saaressa Lohtajan Ala-Viirteellä 1 km päässä mantereelta tila Sipilä 18:34 pinta-alaltaan 2,697 ha. Tila sijaitsee rakennettuina olevien Yhteisalueiden välissä oheisen kartan ja ilmakuvan mukaisesti. Saari soveltuu  hyvin tukikohdaksi ja polttopuumetsäksi sekä vapaa-ajan paikaksi.  Tilan itäpuoli eli noin puolet pinta-alasta on Alaviirteen rantayleiskaavassa luonnonsuojelualueeksi (merkintä SL) määriteltyä aluetta ja  keskiosa on M-alueena metsämaata. 

rantakaava pakinkarinpauhat

rantakaava pakinkarinpauhat

Rantarakennuspaikat

Kiinteistörekisteriotteen mukaan alueella on sekä ranta-asemakaava että yleiskaava, joihin voit tutustua alla kuvien kautta. Länsipuolella tilaa on korttelissa 11 loma-asuntojen rakennuspaikka ja korttelissa 12 kaksi loma-asuntojen rakennuspaikkaa.  Rakennusoikeutta on kullakin paikalla 100 kerrosneliömetriä.  Rantakaavamääräyksen mukaan saunarakennus pitää rakentaa vähintään 20 metrin päähän vesirajasta ja enintään 25 k-m2 suuruisena.

Myydään tarjouskaupalla loma-rakennuspaikka määräalana erikseen tai koko tila ja sen kolme rakennuspaikkaa yhteensä riippuen saatavista ostotarjouksista.  Ostaja maksaa kaupanvahvistuksen 120 €,  4 %:n varainsiirtoveron, lainhuudon hankintakulut ja jos myydään rakennuspaikka erikseen niin ostaja maksaa sen lohkomiskulut.

Tee tarjous 

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-