Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Pappilantie 6 Kaustinen 80.000 €

Pappilantie 6, Keskusta, Kaustinen

Hyvällä sijainnilla 1981 peruskorjattu hirsitalo ja 1991 valmistunut huvilarakennus aivan Kaustisen keskustassa. Molemmat osoitteessa  Pappilantie 6, 69600 Kaustinen 1300 m2:n määräalana tilasta Anttila 23:11.  Asemakaavan mukaan määräala on korttelissa 161  AO tontti 6.  Myyntihinta 80.000 €.

kuisti

Talon vanha kaksikerroksinen osa on valmistunut vuonna 1947 rakennusalaltaan noin 63 m2 perinteisenä vaakahirsitalona, missä on eteinen ja kolme huonetta alakerrassa ja yläkerrassa kaksi huonetta ja laipeissa varastotilaa. Olohuoneen alla on betonirakenteinen kellari oheisten kuvien mukaisesti. Siipiosa on valmistunut vuonna 1972 rakennusalaltaan samoin noin 63 m2 ja ns pystyhirsisenä. Vanhan ja uudemman huoneiston yhdistää kuisti noin 7,5 m2, mistä on lukolliset ulko-ovet molempiin huoneistoihin sekä sisäkäytävä huoneistojen välillä. 

Asuinpinta-alaa on yhteensä yläkerran kahden kesähuoneena olevan makuuhuoneen kera noin 143 m2 ja muuta alaa varastotilat 20 m2.  Huoneistoselitelmä on kattava 7h+k+s+ph+2 wc. Talo on puurakenteinen ja lautavuorinen, kattomuoto on harjakatto ja katteena konesaumapelti. Tilalla on asemakaavan mukaista rakennusoikeutta runsaasti käyttämättä. 

Talo on ollut asuttuna ja lämmitettynä koko ajan. Käyttövesiputket on uusittu ns pintavetona 1/2022. Vakituista asumista oli vuoteen 2011 asti ja sen jälkeen talo on ollut vuokrattuna ja myynti tuli ajankohtaiseksi vuokralaisen muuton myötä. Talon huonetilat tarjoavat mahdollisuudet niin sijoituskäyttöön vuokra-asunnoiksi kuin lapsiperheen asuinkäyttöön.   Kuistilta kaksi erillistä ulko-ovea mahdollistavat myös ammatinharjoittamisen / harrastustoiminnan talon tiloissa.

Tilan alueella on kuvan mukainen harjapeltikattoinen 1991 valmistunut sähköistetty takkalämmitteinen höylähirsihuvila asuinpinta-alaltaan noin 28 m2 ja varastotiloineen ja alle 160 cm parvitiloineen muuta alaa 8 m2 sisältäen tuvan, saunan, vinttikamarin, eteisen ja varastotilan. Lisäksi on lautavuorinen pieni kuvan mukainen pihavarastovaja.

Sähkölämmitteinen talo lämpiää pattereilla. Kunnallistekniikka on asemakaava-alueen mukainen eli vesiliittymä ja jätevesiliittymä siirtyvät ja taksat ovat Kaustisen kunnan taksojen mukaiset: Vesi perusmaksu 37,20 €/v ja 1,30 €/m3, jätevesi perusmaksu 62 €/v ja 3,286 €/m3.

Anttila kiinteistörekisteriote    Anttila karttaote 

Alla olevissa kuvakaruselleissä ensimmäisessä pyörii talon ja tontin tiedot sisä- ja ulkokuvineen ja toisessa huvilan sisä- ja ulkokuvat.

 

Tee ostotarjous / pyydä näyttö / lisätieto  Okt Pappilantie 6 1300 m3 tontilla, 69600 Kaustinen

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-