Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Perho 47,6 ha Hyötysaari

Metsäpalsta 47,6 ha Hyötysaari

Peruskartta Hyötysaari

Perhon Metsä-Porasessa  Porasentien eteläpuolella sijaitseva metsämääräala tilasta Hautaniemi 584-401-40-2.  Palsta  40:12/3 on pinta-alaltaan noin 47,6 ha.   Tieoikeus Porasasentien kautta ja palstan sisällä kulkee tilan oma tie ja palstatie päähän asti.   Perho – Vimpelin Sääksjärvi -maantien molemmin puolin on noin 16 metriä leveä maantien suoja-alue.  

Metsäarvio maastotiedoin valmistuu maaliskuun aikana. Pääosin hoidettuja nuoria kasvatusmetsiä ja varttuneita kasvatusmetsiä. Kasvatushakkuita tehty vuosina 2014 ja  2021.  

Kiinteistörekisteriote Hautaniemi 40:12

Tarjouskauppa

Metsäpalsta myydään tarjouskaupalla. Yli 100.000 € oleva ostotarjous voidaan hyväksyä jo ennen tarjousajan päättymistä, joten nopeus on valttia.   Ostaja maksaa lisäksi kaupanvahvistuksen, varainsiirtoveron 4 % kauppahinnasta sekä lainhuudonhakemiskulut sekä  lainhuudon saamisen jälkeen vireille tulevan lohkomistoimituksen kulut. Näiden summasta 60 % on luonnolliselle ostajalle metsäverotuksessa metsävähennykseen  oikeuttavaa. Määräaika tarjouksille laitetaan sitten kun ensimmäisiä varteenotettavia ostotarjouksia on saatu.

Tee tarjous kohteesta Perho metsämääräala Hyötysaari 47,6  ha  alla olevalla lomakkeella.  

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-