PERHO okt Hietaniementie 8

Perhon keskustan tuntumassa Alapelto 20:1278  -niminen 1470 m2 suuruinen asemakaavatontti. Tontilla on väestötietojärjestelmän mukaan 1952 valmistunut kerrosalaltaan 70 m2:n suruinen kuvan mukainen omakotitalo osoitteessa Hietaniementie 8, 69550 Perho.  Talo on ollut kylmillään noin kaksi vuotta – asuttu 6/2018 asti. Vesi- ja viemäriliittymät sekä sähköliittymät siirtyvät kaupan mukana ostajalle.  Kaavan mukaan rakennusoikeutta on 250 m2, joten tontille saisi uuden talon. Tilalla ei ole osuuksia yhteisiin.

Talossa on hyväkuntoinen peltikatto, sen alla huopa ja sen alla päre. Katon muoto on harja. Tontilla on myös varasto/saunarakennus. 

Lautavuorisen puurakenteisen talon huoneselitelmä on keittiö + eteinen + tuulikaappi + wc + olohuone + makuuhuone. Yläkerrassa on yksi lämmin huone ja varastotilaa. Keittiön alla on kellari. Pintamateriaalit ovat muovimatto, levyseinä ja levykatto oheisten kuvien mukaisesti.
Tiivin ikkunat on laitettu peruskorjauksen yhteydessä  vuonna 2000. Keittiössä on puuhella ja lämmitystä tuo myös pönttöuuni sekä vinttikamarissa kamina. Lämmitys on muutoin ollut suorasähkölämmitys patterein, mitkä on siirretty toiseen rakennukseen eli niitä ei talossa enää ole. Kiinteistövero on ollut 88,56 € ja sähkö- sekä vesiliittymistä tulee perusmaksut ja kulutuksen mukaiset maksut.

Myydään tarjouskaupalla hintapyynnöllä 10.000 €.  

 

 

Tee ostotarjous