Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Taunonpolku 12 kaksio 63 m2

Taunonpolku 12 as 6, Kaustinen

Siisti ja asumiskustannuksiltaan edullinen muuttovalmis valoisa koti ja kaksio As Oy Bassossa Virkkalantien  ja Taunonpolun risteyksessä. Huoneisto ( 2h+k 63 m2) on vaivaton asua ja helppohoitoinen koti niin nuorelle parille, sinkulle,  kuin jo ikääntyneellekin. Kaustisen keskustan kauppaliikkeet ja palvelut ovat reilun kilometrin säteellä,  mm posti, kirkko, seurakuntakeskus, kunnanvirasto, Kela, kirjasto, hammaslääkäri, apteekki  ja urheilutalo sekä festivaaliareena, Kansantaiteenkeskus ja kallion hiihto ja urheilualueet sijaitsevat sopivasti kävely-/pyörämatkan sisällä. Rivitalossa on yhdeksän huoneistoa ja myytävänä on kuvan mukainen talon keskiosan huoneisto nro 6. 

Vuonna 1979 valmistuneessa rivitalokaksiossa on helppo asua. Vesikiertoinen patterilämmitys hoitaa lämmityksen. Huoneistossa on iso olohuone, mistä ovi avaralle iltapäiväauringon terassille, keittiö, missä kaapistot on vastakkain kuvien mukaisesti sekä makuuhuone. Muina tiloina tilava eteinen ja sen jatkeena eteisaula, pesuhuone-wc ja vaatehuone. Lattiassa on hyvä koivukuvioinen vaalea laminaatti ja pesuhuoneessa muovimatto. Seinät on olohuoneessa, keittiössä ja eteisessä vaaleaksi maalattua lasikuitutapettia, makuuhuoneessa on parisen vuotta sitten laitettu tehostetapettiseinä ja vanhempaa tapettiseinää ja pesuhuoneessa laattaa ja panelia. Katot ovat vaaleaa levyä ja pesuhuoneessa maalattu paneli. Pinnat ovat ok, vaikka viimeisestä isommasta remontista on jo 10 vuotta.  Liitäntä on pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle, minkä lisäksi rivitalon päädyssä on hyvä ja toimiva pyykkitupa.  Keittiön koneina on sähköhella, liesituuletin sekä jääkaappi-pakastin.   

Rivitalo-osake Kaustisella on myös hyvä sijoitus. Seutukunnan isot investoinnit ja niiden jälkeiset työpaikat tarvitsevat asuntoja. Jälleenmyyntiarvoon vaikuttavia olennaisia tekijöitä ovat rivitalon sijainti ja halpa vastike. Hoitovastike on 157,50 €/kk eli 2,50 €/m2. Lisäksi tulee veden perusmaksu 1 €/kk, vesimaksu 19 €/hlö/kk, autopaikka 1 €/kk ja sähkö kulutuksen mukaan. Alueen vuokrataso on ollut noin 400-550 €/kk, joten sijoituskohteenakin asunnosta saa kohtuullisen hyvän tuoton.  

Asunto Oy Basso

Taloyhtiön omistama tiilivuorinen kaukolämmössä oleva rivitalo on valmistunut vuonna 1979 omalle  isolle 4299 m2 tilalle 236-401-14-365, mikä ulottuu Virkkalantielle asti.  Tilan alueella on voimassa vuonna 2000 vahvistettu asemakaava (ohjeellinen tonttijako) sekä vuonna 2015 vahvistettu yleiskaava kiinteistorekisteriote 14:365 mukaisesti. 

Asuinhuoneistojen pinta-ala on  yhteensä 483 m2. Taloyhtiön yhteisten tilojen jälkeen rivitalon kerrosala on yhteensä 651 m2.  Kattotyyppi on harja ja katteena on  konesaumattu pelti. Pääasiallinen rakennusmateriaali on puu ja ulkovuoriverhous  on pääosin tiili. 
Taloyhtiö toimii omakustannusperiaatteella, joten asuntojen vastikkeet perustuvat todellisiin kustannuksiin ja ovat edulliset. Hallituksen kunnossapitotarveselvitys seuraavalle 5-vuotiskaudelle listaa tulevina korjauksina suunnitteille vesikourujen korjaus, kivijalan maalaus,  pihan kunnostustöinä salaojat, etu- ja takaovien uusiminen, katon maalaus / uusiminen, putkiremontti. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen.

Rivitalossa on jokaiselle huoneistolle hyvät säilytystilat häkkikomerona. Lisäksi on erillinen ulkoiluvälinevarasto. Autolle on tilaa talon päädyssä, missä on myös mahdollisuus roikkapistokkeeseen. Taunonpolun puoleisessa päädyssä on pesutupa, kuivaushuone sekä huolella siistinä pidetty saunaosasto, missä upea kerhohuone, suihkuhuone ja löylyhuone oheisten kuvien mukaisesti.  Kaksiossa ei ole omaa saunaa, mutta yhteinen saunaosasto on peruskorjattu ja siellä on todella mukava saunotella kunhan pitää siistinä seuraavan saunavuoron omaavalle.

Osakkeita on yhteensä 9996 kpl, mistä nyt myynnissä 1276 kpl oikeuttaen hallitsemaan huoneistoa nro 6.   Ei lain mukaista energiatodistusta. Isännöitsijänä toimii Tiina Pajukangas Yrityspalvelu Paju Oy:stä.  

Tarjouskauppa

Taunonpolun neljässä 1970-luvun loppupuolen rivitalossa on ollut viimevuosina julkisessa myynnissä useita huoneistoja.  Kooltaan 55-68 m2 olevien keskineliöhinta on ollut käytettävissä olleiden toteutuneiden kauppojen hintahavaintojen mukaan 966 €/m2. Myynnissä oleva 63 m2 huoneiston tilastohinta olisi täten yli 60.000 €. Huoneisto 6 myydään nyt tarjouskaupalla lähtöhinnalla 57.000 €. Pyydä näyttö ja tee ostotarjous alla olevalla lomakkeella.  Ja katso kuvat kahdesta alla olevasta karusellista, joista ylemmässä pyörii sisäkuvat ja alemmassa ulkokuvat. Tai tutustu kohteeseen virtuaalisesti youtube -videon kautta

 

Tee ostotarjous rt-kaksio 63 m2, Taunonpolku 12 as 6, 69600 Kaustinen

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-