Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Maatila Toholampi 1 ha

Ihanasti lorisevan Pahapuron varrella Toholammin ja Sykäräisten välissä maantien varressa pieni maatila Väinölä 57:50 osoitteessa Mäkeläntie 254. Tilan pinta-ala on 1,07 ha ja sillä sijaitsee 1947 valmistunut rintamamiestyyppinen hirsitalo, johon on tehty 70-luvulla ns. elintasosiipi. Kokonaispinta-alaa on 66 m2 ja huoneina, eteinen, tupakeittiö, olohuone ,makuuhuone, wc, sauna ja pesuhuone ja asuinpinta-alaa 60 m2. Tuvan alla on noin 6 m2 kellari.   Muina rakennuksina tilalla on vanha navettarakennus,  puuliiteri ja leikkimökki.

Lautavuorisessa harjapeltikattoisessa hirsitalossa on tupakeittiössä puuhella, olohuoneessa varaava takka ja saunassa puukiuas. Talossa on asuttu vuoteen 2006 asti ja lämmitys on ollut päällä 2016 asti. Lämmitys on suoralla sähkölämmityksellä. Sähkö- ja vesiliittymät siirtyvät ostajalle. Kiinteistövero on ollut vuonna 2020 138,03 € ja jälleenhankinta-arvo on 29.628,96 €. Talon pinta-rakenteet on alla olevien kuvien mukaiset. Lankkulattia, lautakatto, levyseinät, pesuhuoneessa ja wc:ssä, muovimatto, saunassa klinkkeri.

Pientila rajoittuu pieneen puroon, tilalla on noin puoli hehtaaria peltoa, mikä on naapuritilalla vuokralla, vuokrasopimus on irtisanottavissa. Puron varrella on myös kaistale vanhaa kuusimetsää. Tilalla on osuuksia yhteisiin hiekkapalstoihin ja vesialueisiin. Tieoikeus maantien vieressä kulkevan Purontaka-Mäkelän yksityistien kautta.

Tila sopii sellaisenaan vapaa-ajan käyttöön ja peruskorjattuna vakituiseen asumiseen. Myyntihinta on 20.000 €.

Tee ostotarjous

 

 

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-