Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Kokkola Ullava metsätila 31,9 ha

Metsätila Kananeva 31,9 ha

Kokkola Ullava turvemaavaltainen aikoinaan ojitettu ja kunnostusojitettu metsätila Kananeva 272-422-1-71 pinta-alaltaan 31,9 ha. Tila sijaitsee Kotkaharjuntien ja siltä lähtevän Erkinpiston ja toisen pistotien varrella. Ei osuuksia yhteisiin alueisiin eikä myöskään kaavaa. Tieoikeus/- tierasite Kotkanharjuntien kautta. Hyvin saavutettavissa oleva metsätila.

Kuviot on liki kauttaaltaan käsitelty 2016 ensiharvennuksin, ylispuu- ja siemenpuuhakkuin. Samalla turvemaakuvioita on kunnostusojitettu poikkisarkaan vedetyin ojin. Suot ovat osin varputurvekangas ja osin räme muuttuma -asteella.  Puustoa on metsäarvion mukaan 1580 m3. 

Taimikoita on 4,4 ha, siemenpuualaa osin jo taimettuneena 2,6 ha  ja loppu metsäalasta pääosin nuoria ja varttuneita kasvatusmetsiä Käypä metsätalousarvo 40.000 € eli 1254 €/ha. 

 Kiinteistörekisteriote-Kananeva          Metsäarvio Kananeva 1 71

Tee tarjous tästä kohteesta olevalla lomakkeella.

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-