Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Kuusamossa 0,9 ha metsämääräala

Polttopuupalsta 0,9 ha metsämääräala tilasta Lohkosuo 

Kahden kuvion ja 0,9 ha metsämääräala Kuusamossa tilasta Lohkosuo 305-421-79-12/1.  Pellot eivät ole myytävänä, joten määräala rajautuu pellon ja metsän piiriojaan sekä metsän kohdalla tilan rajoihin. Autolla ajokelpoinen tie pelloille ja em metsäpalstoille menee perille asti osoitteen Haatajantien 4 kohdalta metsäuraa pitkin. Lohkomistoimituksessa tieoikeus määrätään molemmille kuvioille olemassa olevien teiden kautta. 

Metsäarvion mukaan puusto on nuorta ja varttunutta kasvatusmetsää puolukkaturvekankaan maapohjalla. Pellon ravinteet ovat hyödyttäneet myös metsän kasvua.  Puuta noin 70 m3 ja käypä metsätaloudellinen käyvä arvo odotusarvolisän kanssa 1800 €.    Ostajalle tulee lohkomiskulu MML:n 2021 hinnaston mukaan 1090 €, kaupanvahvistus 120 € ja lainhuudon lunastuskulut 132 € sekä varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta. 

Pinta-alansa perusteella soveltuu polttopuupalstaksi tai lisämetsäksi.  Myydään tarjouskaupalla, hintapyyntö 2000 € / korkein ostotarjous.

Lohkosuo arvio   

 

 

 

 

Tee tarjous tästä kohteesta Lohkosuon 0,9 ha määräalasta tai isommasta kokonaisuudesta  alla olevalla lomakkeella.

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-