Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

VETELI 23,8 ha metsämääräala

Vetelissä Pilvinevan länsilaidalla sijaitseva yksityiseksi pysyväksi luonnonsuojelualueeksi muodostettu noin 23,8 ha erottamaton määräala tilasta Matkasalo 924-409-4-33. Tieoikeus järjestyy lohkomistoimituksessa joko määräalan itä- tai länsipäästä lähimmälle metsätielle alla olevan kartan tieurien kautta. Ei osuuksia yhteisiin alueisiin. 

Määräala on keskiosiltaan ojittamatonta suota. Jauhokalliontien puolella rajana on metsätilan poikki menevä metsäoja, minkä reunalla on kasvatusmetsää. Itäpäässä on kangasmaalla varttunutta kasvatusmetsää ja taimikkoa sekä komea tervahauta ja säästöpuut, mitkä kruunaavat määräalan luonteen reunoiltaan metsäisenä luonnonsuojelualueena. Hyvä mahdollisuus lisätä PEFC ja FSC -sertifiointiin vaadittavaa hakkuiden ulkopuolella olevaa metsätalouden luonnontilaista pinta-alaa.

Myyntihinta 20.000 € / tarjous.  Ostaja maksaa kaupanvahvistuksen ja lainhuudonhakemisen kulut sekä määräalan lohkomiskulut.

Kiinteistorekisteriote Matkasalo

Tarjottu 24.1 4500 €.

Tee ostotarjous

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-