Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Veteli okt oh+k+5h 135000 €

Omakotitalo Veteli oh+k+5h Kiikkuniementie 42

Tiilivuorinen hyväkuntoinen omakotitalo Vetelissä keskustan yleiskaava-alueella  isolla 6747 m2 tontilla osoitteessa Kiikkuniementie 42.
Tilalla on vuonna 1979 valmistunut ja 1992 laajennettu kuvanmukainen peltikatteinen rakennusalaltaan 208 m2 suuruinen viiden makuuhuoneen  2010- peruskorjattu pientalo asuinpinta-alaltaan 153 m2. L-mallisen talon tiensuuntaisessa siipiosassa on tilava autotalli, isot varastotilat, tekninen tila sekä takkahuone, pesuhuone ja sauna. Kokkolantien suuntaisessa asuintilat sisältävässä osassa on tien puolella neljä makuuhuonetta, keskellä taloa ulko-ovelta katsoen tuulikaappi ja pitkä eteiskäytävä, minkä päässä toinen pesuhuone, iso olohuone ja sekä viides ja isoin makuuhuone sijaitsevat sisäpihan puolella pohjakuvan mukaisesti.  Tontilla on lisäksi lautarakenteinen varastorakennus.   

Harjakattomuotoinen peltikattoinen talo on rakennettu betoniperusteisena ns. 2-laatta rakenne sekä asunnon puolella puukoolattu lattia, jonka alapuolella on kuntotarkastuksen mukaan betonilaatta.  Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen patteri- ja lattialämmitys. Lämmönlähteenä on hybridijärjestelmä, missä on uudempana ilmavesilämpöpumppu ja vanha öljylämmitys on edelleen toiminnassa. Olohuoneessa on lisäksi ilmalämpöpumppu.
Sähköinen lattialämmitys on lattia laatan alla keittiössä, wc:ssä ja tuulikaapissa. Sähkönkulutus on ollut viimevuosina myyjän mukaan noin 12.000 kWh/v. Kiinteistövero on noin 600 €/v. Vesi- ja jätevesimaksut menevät kulutusperusteisesti Vetelin kunnan taksojen mukaan  ja jätemaksut Ab Ekorosk Oy:n kiinteän maksun ja jäteasian tyhjennysmaksun mukaan noin 17 €/kk.

Peruskorjattu talo

Isossa peruskorjauksessa vuonna 2010 on käyttövesiputket ja lämmitysputket uusittu ja öljypoltin ja pannu vaihdettu. Samalla uusittiin koko tiilivuori ja peltikatto sekä peruskorjattiin sauna, pesuhuone, kylpyhuone ja wc tilat laatoituksin.  Ilmanvaihto on talotuulettimen kautta koneellinen poisto.

Ulko-ovi on uusittu muutama vuosi sitten. Olohuoneessa ja makuuhuoneissa on laminaatti lattiassa, tapetti seinissä ja levy katossa.  Keittiössä on jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi vuodelta 2019, liesikupu, talotuuletin, mikroaaltouuni ja asianpesukone vuodelta 2019.   Laajennusosan eteisen kautta on ullakkoportaat ja hyvä käyttöullakko.

Sähkö- ja vesiliittymät siirtyvät kaupan myötä. Jätevesijärjestelmänä on kunnan viemäriliittymä.  Kohteella ei ole energiatodistusta, vaikka energiatodistuslain mukaan kohteella asuinkäytössä ollen pitäisi olla energiatodistus.  

Myyntihinta

Tilan ja talon hintapyyntö on 135.000 €. Ostaja maksaa lisäksi kaupanvahvistuksen ja omat lainhuudonhaun kulut sekä 4 %:n varainsiirtoveron, jos ensiasunnonostajan varainsiirtoverovapauden ehdot eivät täyty.

Kiinteistorekisteriote Mäntyrinne 8:333    Kohde etuovessa

Tutustu kohteeseen oheisen videon ja kuvagallerioiden kautta. Ensimmäisessä galleriassa pyörii ulkokuvat ja toisessa sisäkuvat. 

Omakotitalo Kiikkuniementie 42 video  ulko ja sisäkuvat

Tee tarjous Veteli Kiikkuniementie 42 tilasta Mäntyrinne 8:333 rakennuksineen ja liittymineen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla. Voit tilata myös näytön. 

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-