Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Veteli okt Koulutie 118

Omakotitalo Veteli 3h, k, wc ja kellariosasto Koulutie 118, Tarjouskauppa

Lähellä Vetelin keskustan palveluita kahden makuuhuoneen vuonna 1956 valmistunut komea rappipintainen harkkotilitalo. Sementtitiilet päädyissä harjalle asti. Korkea betoniperustus, missä hiilimurske välissä, joten kosteusongelmat on näin vältetty. Asuinpinta-alaa 100 m2 ja muiden tilojen pinta-alaa 80 m2. Kellarikerroksessa sauna, kodinhoitohuone, pannuhuone, puuvarasto, ruokakellari ja iso autotalli.  Pihalla vuonna 2006 valmistunut kerrosalaltaan 23 m2:n suuruinen metallirunkoinen lautavuorinen autotalli/varasto. Koulutien varressa oma iso 1935 m2 tontti, millä marjapensaita ja istutuksia. Asemakaavan mukaan rakennusoikeutta jäljellä 157 m2. Harjakattoisen peltikatteisen talon lämmönlähteenä on öljy ja lämmönjakotapana on vesikiertoinen patterilämmitys ja wc:ssä lattialämmitys.

Asuinpinta-alassa asuinkerroksen 2h+oh+k+et+wc yht 87 m2 (sisämitta 10,2*8,7m) ja kellarikerroksen sauna ja pesuhuone 13 m2. Muiden tilojen pinta-alassa kuisti 7 m sekä kellarikerroksen pannuhuone, varastot, komerot ja autotalli. Kiinteistöverotusperusteena 113 m2 ilman kellaria. Vintti viimeistelemätön avovintti. Lisäeristeenä lisätty puhallinvillaa.

Alakerran sauna ja pesuhuonetilat ovat lattiapinnaltaan betonia, asuinkerroksessa lattiassa on pääosin muovimatto. Wc on rakennettu eteiseen 1990-luvun alussa ja siinä on myös suihku ja koneellinen ilmanpoisto.

Tiivin ikkunat laitettu 1980/90-luvujen taitteessa. 1990 wc/suihkuremontti, keittiökaapistot myös uusittu samoin öljykattila 1990-luvun lopulla.

Eteisessä ja kuistissa lankkulattiat, muissa asuinhuoneissa muovimatto. Kahdessa makuuhuoneessa ja eteisessä seinissä tapetti ja katossa levy. Olohuoneessa ja keittiössä maalattu lasikuitutapetti. Wc:ssä myös suhkutila klinkkerit lattiassa, laatat seinissä ja paneeli katossa sekä koneellinen ilman poisto. 

Kellarikerros on betonilattiapohjaisena selväpiirteinen peruskorjauskohde laatoituksille. Saunassa on puukiuas ja paneelit sekä suihku.  

 

Myynhinta

Tästä ikäisekseen hyvä pientalo peruskorjauskohteeksi Vetelin keskeisellä Koulutien sijainnilla. Myydään tarjouskaupalla. Ostaja maksaa lisäksi kaupanvahvistuksen ja omat lainhuudonhaun kulut sekä 4 %:n varainsiirtoveron, jos ensiasunnonostajan varainsiirtoverovapauden ehdot eivät täyty. 

Viiden viimeisen vuoden aikana lähistöllä on myyty kauppahintatilaston mukaan 10 omakotitaloa ja näiden vaihteluväli on ollut 32.000 – 144.000 € keskiarvon ollessa 72.400 €

 

 

Tee tarjous Veteli Koulutie 118 okt alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla. Voit tilata myös näytön. 

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-