Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Veteli Purojantie 5 okt

Tilava ja laadukas okt Purojantie 5, Veteli  169.000 €/t

Viheralueen vieressä avara ja valoisa monen toimivan huoneen muuttovalmis energiataloudellinen maalämpötalo. Huonejärjestys on kattava – 4h+k+s+ph+wc+khh alakerrassa ja yläkerrassa parvityyppisesti 2h+aula. Tilaa on etätyöhuoneeksi ja sukulaisten ja vierainen yöpymiseen. Vieressä saman katon alla autotalli, varasto ja tekninen tila. Pihalla lisäksi leikkimökki.

Rauhallinen sijainti Purojantien päässä lähellä Vetelin keskustan palveluita. Tilava piha istutuksineen ja aita tien puolella luovat suojaa. Viihtyisä terassi etupihan puolella antaa mahdollisuuden nauttia päivän ja illan auringosta.

Pinnoiltaan laadukkailla materiaaleilla ja siistissä kunnossa oleva JEO – Villa Eskola -talotyypin ns. matalaenergiatalo.  Kantavan betonilaatan päälle ulkoseinäelementeistä rakennettu tiilivuorinen rapattu ja kuvanmukaisesti maalattu todella tilava talo – kerrosala peräti 203,5 m2, mistä alakerrassa asuinpinta-alaa 129 m2. Lattialämmitys alakerrassa. Yläkerrassa, autotallissa ja varastossa on patterilämmitys. Katettu käytävä talon ja autotalli/varaston välissä luo myös suojaa ja antaa lisätilan tuntua. Käytävät on laattakiveä.  Ei energiatodistusta.

Tutustu videon ja kuvien kautta ja jätä tarjous.   Katso myös etuoven sanalliset tiedot pintamateriaaleista ja käyttökuluista.

Karttaote Appola    Appola 8 402 kiinteistorekisteriote

 

Tee tarjous  Purojantie 5 omakotitalosta alla olevalla lomakkeella tai tilaa näyttö tarjouksen tekemistä varten.

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-