fbpx

VETELI omakotitalo Räyringissä

Omakotitalo Vetelin Räyringissä 152 m2 109.000 € / tarjoa

Vetelin Räyringissä Rytiniementie 35 osoitteessa kuntotarkastettu ja hyväksi havaittu omakotitalo, autotallivarasto ja kaksi puulatoa sekä iso tontti, jolla kasvimaa ja kasvihuone. 1983 valmistuneessa talossa on kolme makuuhuonetta, olohuone ja tilava keittiö, missä myös leivinuuni ja puuhella. Lisäksi takkahuone. Pesuhuoneessa ja saunassa lattialämmitys, muissa tiloissa sähköpatterit. Kellarisyvennys löytyy sekä kokotalon pituudella ullakkoristikot, joten vintillä on paljon tilaa moneen eri tarkoitukseen.

Taloa on huollettu ja tarpeelliset uusimiset on tehty sekä sisällä että ulkopuolella. Erittäin hyvä 40 vuotta vanhaksi taloksi. Lisätietoja talosta etuovessa. Talo on kuntotarkastettu 14.5.2024, ei energiatodistusta.

 

Myyntikohteen  perustiedot:

Kategoria: Myytävä kiinteistö
Tuoteryhmä: Asunnot
Tyyppi: Omakotitalo
Huoneistoselitelmä: 3mh, oh, k, kph, s, wc, takkahuone, 5h
Asuinpinta-ala: 152 m²
Rakennusala 186 m²
Rakennusvuosi: 1983

Hinta ja kustannukset:

Myyntihinta: 109 000,00 €
Kiinteistövero: 397,73 €/vuosi
Sähkön vuosikulutus 2023: 14600 kWh

Asunnon kunto ja remontit:

Tehdyt remontit:

Kylpyhuone remontoitu 2008. Sähköpatterit uusittu 2022. Salaojat uusittu 2018. Lämminvesivaraajan vuoto korjattu 1990 vakuutusyhtiön toimesta. Lattiat hiottu yhden kerran, on mahdollisuus hioa toisen kerran. Kuistin ikkunat ja ulko-ovi uusittu 2021. Takaovi saunan vierestä uusittu 2020. Ikkunat vaihdettu 2018. 2014 lisätty eristettä lämpökamerakuvauksen perusteella kylmiin kohtiin olohuoneen nurkissa, sekä välikattoon lisätty eristettä. Rännit uusittu. Katto maalattu. Viemärit kuvattu ja puhdistettu n. 2020, kuvauksessa ei havaittu ongelmia. 2021 keittiössä ollut vuotovahinko, joka kuivattiin minuuteissa eikä vesi ehtinyt rakenteisiin, paikalla käynyt kosteustarkastaja, eikä havainnut korjaustarvetta.

Kiinteistön tiedot:

Kiinteistötunnus: 924-406-7-81
Kiinteistön nimi: VIRPELÄ
Maapohjan pinta-ala: 3543 m²
Maapohjan omistus: Oma
Maapohjan tyyppi: Tasamaa
Kaavoitus: Haja-asutusalue

Kaupan yhteydessä siirtyvät liittymät:
Sähköliittymä
Vesiliittymä
Valokuituliittymä

Tee ostotarjous tästä kohteesta alla olevalla lomakkeella, voit tilata sillä myös näytön.

Veteli – Viihtyisä ja Elinvoimainen Kunta Asua ja Työskennellä

Tervetuloa Veteliin – Keskipohjalaiseen Helmeen

Veteli, sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, tarjoaa asukkailleen ainutlaatuisen yhdistelmän luonnonläheistä asumista, aktiivista elämäntapaa ja monipuolisia työmahdollisuuksia. Tässä syitä, miksi Veteli on ihanteellinen paikka asua ja elää:

  1. Luonnonläheinen ja Rauhallinen Ympäristö: Veteli tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön, jossa luonto on aina lähellä. Kunnassa on monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon, kuten merkityt ja valaistut ladut ja lenkkipolut, upeat jokimaisemat ja tekojärvet.
  2. Aktiivinen Yhteisö ja Harrastusmahdollisuudet: Vetelissä on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa monipuolisesti. Liikuntakeskus tarjoaa sisäpyöräilyä, uimahallin ja kuntosalia, ja kirjasto laajan valikoiman kulttuuripalveluita.
  3. Elinvoimainen Työmarkkina: Vetelissä on monipuolinen yrityskenttä, joka tarjoaa työpaikkoja eri aloilla, kuten teollisuudessa, palvelualoilla ja maataloudessa. Kunta tukee aktiivisesti paikallista yrittäjyyttä ja elinkeinoelämän kehitystä.
  4. Erinomaiset Palvelut ja Koulutusmahdollisuudet: Veteli tarjoaa kattavat peruspalvelut, kuten kaupat, terveydenhuollon ja koulut – myös lukion. Kunta panostaa asukkaidensa hyvinvointiin ja tarjoaa monipuolisia palveluita ja aktiviteetteja.
  5. Sijainti ja Saavutettavuus: Vetelin keskeinen sijainti Keski-Pohjanmaalla ja hyvät liikenneyhteydet tekevät siitä helposti saavutettavan ja yhdistävät sen sujuvasti lähialueiden kaupunkeihin ja palveluihin.

Vetelistä talon ostaminen on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat luonnonläheistä asumista, aktiivista elämäntapaa ja haluavat olla osa elinvoimaista yhteisöä. Kunnan monipuoliset työmahdollisuudet ja elinvoimainen yrityskenttä tarjoavat mahdollisuuksia niin nuorille ammattiin valmistuville kuin kokeneemmillekin työntekijöille. Täällä voit nauttia rauhallisesta ja turvallisesta ympäristöstä, jossa on tilaa hengittää ja elää täysillä.


Tutustu Veteliin ja löydä unelmiesi koti täältä! Luo oma tarinasi Vetelissä, missä elämä on enemmän kuin asumista – se on elämistä.