Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Vimpeli kesäpaikka Hallapurolla

Kesäpaikka Hallapurolla

Tontti / pientila Vimpelin Hallapurolla kuvien mukaisine rakennuksineen osoitteessa Porasentie 107, 62810 Vimpeli. Tila on pinta-alaltaan 0,6671 ha ja sijaitsee Suolasalmen metsätien ja Porasentien risteyksessä. Porasentien varsi kuuluu maantien suoja-alueeseen. Tilalla on vuonna 1962 valmistunut puurakenteinen harjapeltikattoinen tyhjillään oleva kuvan mukainen pientalo kerrosalaltaan 68 m2 sekä ulkorakennus. Maantienvarressa on pusikoitumassa olevaa vanhaa peltoa ja pieni puustoinen metsäkuvio. Polttopuuta saa näin omalta tilalta. 

Talo

Talon lämmitystapana on suora sähkölämmitys patterein ja täydentävänä puulämmitys olohuoneen takalla. Sähkö- ja vesiliittymät sisältyvät kauppaan.  Peruslämpö ei ole ollut päällä, joten asumistarkoitukseen talo vaatii lämmityksen uusimisen / peruskorjauksen ja mm lämminvesivaraajan uusimisen.  Talossa on kuisti, eteinen, olohuone, keittiö, yksi makuuhuone, wc, pesuhuone ja sauna. Ja yläkerrassa on kaksi matalaa huonetta oheisten kuvien ja niistä näkyvien pintamateriaalien mukaisesti.   

Ulkorakennus on vanha kuvan mukainen korkea navettarakennus, mistä on tehty korjaamo / varastorakennus. Molemmat rakennukset ovat huonokuntoisia, mutta kunnostettavissa olevia ja sen takia hintapyyntö on 11.500 € / t.

Ostaja maksaa kaupanvahvistuksen 120 €,  4 %:n varainsiirtoveron ja  lainhuudon hankintakulut.  

Tee tarjous Porasentie 107 kesäpaikasta rakennuksineen 

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-