Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Vissaveden huvila 1,5 ha

Vissaveden huvila 1,5 ha, Kaustinen

Kaustisella Tekojärventie 269 osoitteessa Vissaveden luoteisrannalla upea ja valmiiksi rakennettu vapaa-ajan paikka jopa kakkosasunnoksi. 
Iso 1,5 ha tontti metsätilana ulottuu järveen asti. Rannalla on 2013 valmistunut Seppälän huvilaveistämön hirsihuvila rakennusalaltaan 55 m2 sekä iso osittain katettu järvenpuoleinen terassi. Suojaisa lahti ja rakennuksen sijainti antavat terassille ja järvipihalle auringonvalon aamulla idästä, päivällä etelästä ja illalla lännestä. Rantaviivaa on yli 70 m.  

Vapaa-ajan rakennuksessa on kaikki tarpeellinen, iso korkea tupa 17,6 m2, järven puolella keittiö 15 m2, makuuhuone 9,2 m2 ja terassilta oma ulko-ovi  pesuhuoneeseen 5,9 m2 (myös sisäwc) ja  saunaan 3,8 m2. Asumispinta-alaa on 51,5 m2 ja lisäksi on molemmissa päädyissä parvet oheisten kuvien mukaisesti (ns muuta alaa 25 m2).  Oma kaivo antaa juoksevan veden, lämmitys hoituu vuolukivitakan ja sähkölämmityksen kautta. Jätevesijärjestelmänä on 5 m3 umpisäiliö. Talossa on lisäksi ns. hälytysjärjestelmä.  

Pihalla on kaksi hirsilatoa ja valmiiksi pilkottuja polttopuita noin 15 i-m3 sekä piha ja pihatievalaistus sekä lämmityspistoke autoja ja sukopistokkeella hybridiautojen latausta varten. Rannalla on alumiinirunkoinen tolppien varassa oleva laituri vastakkaisin istumapenkein ja pihalla lisäksi palju ja grillipaikka. Terassilta rantaan ja nuotiopaikalle menee laatoitus.  Uimaranta on ruopattu ja hiekkaa on ajettu noin 8 rekkakuormaa.  Metsässä 1,0 ha kasvaa pääosin varttunutta kasvatusmetsää sopivan kokoisena puuhapalstana käyvältä arvoltaan metsäpalstana noin 5000 €:n arvoisena. Tiekunta kokoustaa noin 4 vuoden välein ja tiemaksuja on laskutettu noin 150 €:n verran jakson aikana.

Huvilarakennus on kuvan mukaista  ns lamellihirttä kolminkertaisin ikkunoin. Homesuojaus tehty ennen ulkopintamaalausta.  Sähköpatterit on myös parvella. Peruslämpö on ollut päällä, joten rakennus on hyvässä kuvien mukaisessa kunnossa. Lattiat ovat lankkua ja kosteissa tiloissa laattaa. Sähkönkulutus on vaihdellut käytön mukaan 4000 – 6500 kWh/vuosi. Saunassa ja pesuhuoneessa on koneellinen ilmanpoisto ja keittiössä liesituuletin. Keittiön varustukseen kuuluu sähköliesi, asianpesukonevaraus, jääkaappi/pakastekaappi ja mikroaaltouuni. Keittiöstä ovi terassille, jota voi käyttää myös ruokailutilana. Kuvissa näkyvät huonekalut, vene ja sup-lauta eivät kuulu kauppaan. Kiinteistövero 2022 on 248 €. Oman kaivon ja umpisäiliön kautta vapaa-ajan paikan käyttökustannukset ovat edulliset. 

Kaustisen keskustan kaupat ja palvelut ovat noin 6,5-7 km:n päässä. Vissavesi on Kaustisen suurin järvi ja hyvä pilkkivesi sekä ahvenen ja hauen kalastuspaikka. Nykyiset muotonsa järvi sain vuonna 1964 kun alijärven päälle syntyi iso tekojärvi.

Marjapuuranta 16 418 kiinteistorekisteriote        Karttaote        Metsäarvio 16 418

Vissaveden 1,5 ha vapaa-ajan paikan ja tilan Marjapuuranta  236-401-16-418 myyntihinta on 180.000 € vastaten liki maksettuja tontin hankkimisen, tie- ja perustustöiden, pihatöiden ja laitteiden sekä sähköistämisen, kaivon, jätevesijärjestelmän  ja rakentamisen sen hetkisiä kustannuksia ( yht. noin 165.000 €) sekä metsän 1,0 ha käypää arvoa.  

 

 

 

Tee tarjous Kaustisen Tekojärventie 269 huvilasta ja tilasta 16:418 1,5 ha  alla olevalla lomakkeella. Ole nopea niin ehdit juhannukseksi omalle vapaa-ajan paikalle, mikä toimii myös kakkosasuntona.

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-