Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Vuokratila Veteli 3 ha

Vuokratila

Vuokrataan Vetelissä erillinen 3,0 ha maatila, jolla noin 500 m2 rakennuskanta 0,3 ha rakennuspaikalla ja noin 2,6 ha peltoa. Rakennuksena tiilivuorinen parsinavetta noin 240 m2 ja korkea karjalato-osa noin 260 m2. Rakennukseen tulee vesiliittymä sekä sähkö.  Tieoikeus on  Koulutie 7 osoitteen kohdalta. Maatila soveltuu hevosten pitämiseen, sillä laidunta on reilusti heti rakennuksen ympärillä 2,6 ha ja lisäksi jokirannasta on vuokrattavissa lisää  tarvittaessa 1 ha. Soveltuu myös vasikoiden tai muiden eläinten pitämiseen.

navettaa sisältä

navettaa sisältä

Tila vuokrataan ja vuokratarjouksia pyydetään. Tilan 1980-luvun maatalouskonekantaa voi tarvittaessa käyttää vuokraan sisältyvänä polttoaineet ja huollot ostaneena. Sopivan vuokralaisen kanssa tehdään vuokrasopimus nopeastikin.  Rakennuksen tarvittavissa muutostöissä autetaan. Myynti voi tulla kyseeseen myöhemmin, jos vuokralainen haluaa lunastaa paikan.

 

 

 

Vuokra-asunto

Ensisijaisesti maatilan vuokraajalle ja toissijaisesti muulle henkilölle tarjotaan vuokralle 1-2 huonetta sekä wc sekä tarvittavat varastotilat maatilan pihapiiriin kuuluvasta 1989 valmistuneesta kuvan mukaisesta 2-kerroksisesta kerrosalaltaan 259 m2 olevasta omakotitalosta osoitteessa Koulutie 7b. Sähkö-, vesi- ja lämpö kuuluvat vuokraan.  Vuokralaisen käyttöön oma kuvan mukainen ulko-ovi päädystä. Vuokra sovitetaan neliötarpeen mukaan vuokrapyynnön ollessa 10 €/m2. Tee tarjous alla olevalla lomakkeella.  Minimissään oma noin 12 m2:n huone sekä 10 m2 nyt apukeittiönä toimiva huone, wc/pesuhuone ja saunan käyttöoikeus. Varastotilaa on kellarikerroksessa runsaasti.

vuokrahuone

vuokrahuone

apukeittio

apukeittiö vuokralaisen käyttöön

vuokralaisen ovi

vuokralaisen ovi

Ilmoita halustasi vuokrata 3-4 ha maata ja navettarakennus, asunnon kanssa tai ilman

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-