Yritystiedot

Keski-Pohjanmaan Metsämarkkinointi Oy
Pitkänsillankatu 20 c, 67100 Kokkola       karttalinkki
www.metsamarkkinointi.com  
2000-2020 sivusto tietokonenäytölle
metsamarkkinointi.fi
2020- sivusto mobiilinäytöille / responsiivisille näytöille

Puhelin:         +358400564433
Sähköposti:    mmoy@anvianet.fi

Yleisesittely

K-P:n MM Oy LKV [A] ) päätoimiala on maaseudun kiinteistöjen ja asuntojen välitys. Työtä tehdään pääosin pohjalaismaakunnissa Kokkolasta ja Kaustiselta käsin, mutta kohteita hoidetaan edullisesti koko maan alueella.  Maa- ja metsätilat, tontit, omakotitalot, vapaa-ajan paikat, asunto-osakkeet sekä näiden kohteiden käyvän arvon arviointi sukupolvenvaihdosta, kauppaa, perukirjaa, lahjakirjaa tai yhteisomistussuhteen purkamista varten. Hinta – laatu suhteella olemme se edullisin vaihtoehto näihin tehtäviin. Kysy tarjousta, niin yllätyt myönteisesti!


Metsäarvioissa ja kiinteistöjen eri omaisuusosien arvioissa tukeudutaan kokemukseen, koulutukseen, summa-arvomenetelmään, maastokäyntiin ja dronekuvaukseen sekä asiakirjainformaatioon ja sähköiseen dataan. Tulos tarkistetaan MML:n kauppahintatilaston ja verottajan arvostusperusteiden kautta. Asuntojen arvioinnissa kokemus, arviokäynti, kohteen asiakirjamateriaali toimeksiantajalta ja julkisista lähteistä sekä toteutuneet kauppahintatilastojen hinnat määräävät käyvän arvon tason.

Metsämarkkinointi  on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen. LKV-vastaava Manu Purola on toiminut valiokunnissa ja toimii edelleen tilastovaliokunnassa ja on Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja. SKVL:n jäsenyritykset muodostavat maamme selvästi laajimman välitysyhteisön, mikä hoitaa kolmanneksen vuotuisista välityskohteista.

Metsämarkkinointi on vuonna 1993 Keski-Pohjanmaan Metsänomistajien Liiton perustama.  Omistajina ovat nykyisin Liiton lisäksi MTK Keski-Pohjanmaa, Toholammin yhteismetsä sekä yhtiössä työskennelleitä henkilöitä, joista LKV-vastaava Manu Purola mm omistaa pienen siivun. Katutason liiketiloissa on toimittu vuodesta 2001 alkaen.