fbpx

Yritys metsamarkkinointi.fi

Keski-Pohjanmaan Metsämarkkinointi Oy  metsamarkkinointi.fi

Pitkänsillankatu 20 c 18, 67100 Kokkola       karttalinkki

Puhelin:         +358400564433
Sähköposti:    mmoy@anvianet.fi
Turvapostilinkki: Lähetä turvapostia tästä linkistä

Yleisesittely metsamarkkinointi.fi

K-P:n MM Oy LKV [A] ) päätoimiala on maaseudun kiinteistöjen ja asuntojen välitys. Työtä tehdään pääosin pohjalaismaakunnissa Kokkolasta ja Kaustiselta käsin, mutta kohteita hoidetaan edullisesti koko maan alueella.  Maa- ja metsätilat, tontit, omakotitalot, vapaa-ajan paikat, asunto-osakkeet sekä näiden kohteiden käyvän arvon arviointi sukupolvenvaihdosta, kauppaa, perukirjaa, lahjakirjaa tai yhteisomistussuhteen purkamista varten. Hinta – laatu -suhteella olemme se edullisin vaihtoehto näihin tehtäviin. Kysy tarjousta, niin yllätyt myönteisesti!

KL-Menestyja-Pienyritykset-Sinetti-FI-RGB-800px-2023.j

sertifikaatti 4.1.2024

Olemme saaneet Kauppalehden Pienmenestyjä-sertifikaatin, joka myönnetään vain n. 6 % prosentille alle puolen miljoonan liikevaihdon yrityksistä. Pienmenestyjät-merkki on laadun ja luotettavuuden tae. Merkki kertoo yhdellä silmäyksellä, että yrityksessä osataan hoitaa hyvin niin asiakkaita, liiketoimintaa kuin henkilöstökin. Kiitos tästä saavutuksesta kuuluu siis jokaiselle työntekijällemme, asiakkaallemme ja yhteistyökumppanillemme – te teette menestyksen mahdolliseksi!

Arviot  metsäarviot ja lausunnot

Metsäarvioissa ja kiinteistöjen eri omaisuusosien arvioissa tukeudutaan pitkäaikaiseen kokemukseen, toistojen tuomaan rutiiniin, koulutukseen, summa-arvomenetelmään, maastokäyntiin ja dronekuvaukseen sekä asiakirjainformaatioon ja sähköiseen dataan. Tulos tarkistetaan MML:n kauppahintatilaston ja verottajan arvostusperusteiden kautta. Asuntojen arvioinnissa kokemus, arviokäynti, kohteen asiakirjamateriaali toimeksiantajalta ja julkisista lähteistä sekä toteutuneet kauppahintatilastojen hinnat määräävät käyvän arvon tason.

Metsämarkkinointi  on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen. LKV-vastaava Manu Purola on toiminut valiokunnissa ja toimii edelleen tilastovaliokunnassa ja on Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja. SKVL:n jäsenyritykset muodostavat maamme selvästi laajimman välitysyhteisön, mikä hoitaa kolmanneksen vuotuisista välityskohteista.

Metsämarkkinointi on vuonna 1993 Keski-Pohjanmaan Metsänomistajien Liiton perustama. 2006 omistuspohjaan tuli mm kaksi tuottajaliittoa. Omistajina ovat nykyisin em. Metsänomistajien Liiton lisäksi Toholammin yhteismetsä sekä yhtiössä työskennelleitä henkilöitä, joista LKV-vastaava Manu Purola omistaa noin puolet äänivallasta. Katutason oy:n omissa liiketiloissa on toimittu vuodesta 2001 alkaen.

Näkyvyys metsamarkkinointi.fi

Kotisivujen lisäksi esittelemme toimintaa etuovessa,   facebookissa,   youtubessa ja   instagramissa.