fbpx

Maatilat ja pellot

Maatilat

Maatilat -osioon keräämme ne myynnissä olevat kiinteistöt, joilla on yleensä peltoa ja rakennuksia ja mahdollisesti näiden lisäksi metsää. Sama kohde voi esiintyä siten parin kolmen eri osion mukana, sillä eri omaisuusosista voi yleensä tarjota erikseen ja kokonaisuudesta yhteensä. Tarjoukset sitten ratkaisee millä tavalla myyjä saa parhaan mahdollisen tuloksen. Tilaa rakennuksia sisältävälle yksityisnäyttö tai jätä suoraan tarjous lomakkeella.

Maatiloja on tarjonnassa monen kokoisia, kuten alla olevasta portfoliosta voi todeta.   Metsämarkkinointi on myös etuovessa  ja   youtubessa sekä Facebookissa.

Pyydä maatilan välitystarjous

Pyydä maatilan välitystarjous alla olevalla lomakkeella. Laitetaan oma myytävä pelto, maatila, talo,  asunto-osake, tontti, kesämökki tai erityiskohde edullisesti myyntiin. Koska teemme paljon luovutuskirjoja per vuosi (viimevuosia yli sata/vuosi) per LKV-hlö, niin pystymme pitämään minimivälityspalkkiomme tasossa 1900 €. Vertaa muiden vastaaviin, jotka satoja euroja ja jopa tonnin kalliimpia!