fbpx

Halsua Huvila 0,96 ha Perhontie 394

Halsua Huvila 0,96 ha Perhontie 394

kallioranta

Halsua, vapaa-ajan paikka, Perhontie 394

Perustiedot myyntikohteesta

Huvila ja viinimarjatarha joen rannalla

  • Osoite: Perhontie 394 69570 Halsua
  • Tilan pinta-ala: kiinteistörekisteriotteen mukaan 0,9610 ha
  • Kiinteistön nimi ja tunnus: HUVILA 74-402-6-197
  • Rakennukset: vuoden 1979 vapaa-ajan rakennus,  puulato ja puucee
  • Sähköliittymää ei ole, vesiliittymä on ja tulee mökin päätyyn ulkopuolelle

Mökissä on kuvien mukainen siisti tupakeittiö, pukuhuone ja sauna. Asuinpinta-alaa on non 27 m2 ja avokuistia terassina joelle päin 6 m2. Keskellä on hormi ja siihen kytkettynä takka. Mökki on rakennettu sahakevythirsistä ja on ulkopuolelta suojaamaattomana harmaantunut. Katto ja sisätilat on remontoitu kuvien mukaiseksi viihtyisäksi mökiksi.

Joen mutkassa olevan noin 1000 m2 rakennuspaikan lisäksi tilalla on noin 0,6 ha alalla herukkapensaita noin 300 kpl sekä metsämaata tiealueena ja puustoisena ranta-alueena 0,2 ha.

Tila rakennuksineen ja herukkapensaineen myydään hintaan  29.900 € / tarjoukset.  Lisäksi ostaja maksaa kaupanvahvistuksen 128 € ja lainhuudon hankkimisen kulut ja maksaa 3 %:n varainsiirtoveron.

 

Tee tarjous tästä Halsua , Perhontie 294, Huvila 6:197 vapaa-ajan tilasta alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla.

Lisätieto Huvilasta

Tämä huvila tarjoaa paitsi yksityisen pakopaikan luonnon helmassa, myös runsaita marjasatoja omalta tontilta. Tilan 1 hehtaarin alueella kasvaa 300 herukkapensasta, jotka tarjoavat marjoja niin omiin tarpeisiin kuin mahdollisesti myyntiinkin. Marjastusmahdollisuus lisää huvilan viehätystä ja tarjoaa miellyttävää puuhaa kesäisin.

Huvilan sijainti Penninginjoen varrella tarjoaa upeat puitteet vesillä liikkumiseen, kalastukseen ja luonnosta nauttimiseen. Joki tarjoaa myös viilentäviä uimahetkiä kuumina kesäpäivinä ja kauniit näkymät ympäri vuoden.

Lisäksi huvilan läheisyys Halsuan kuntakeskukseen tuo mukanaan kaikki tarvittavat palvelut helposti saavutettavaksi. Halsuasta löytyy kauppoja, koulut, terveyspalvelut ja muita arkielämään kuuluvia palveluita, mikä tekee tästä kohteesta erinomaisen niin vakituiseksi asunnoksi kuin vapaa-ajan asunnoksikin.

Tämä huvila yhdistää luonnonkauneuden, omavaraisuuden ja mukavuuden ainutlaatuisella tavalla, tarjoten täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja nautiskeluun. Tule ja koe itse tämän huvilan tarjoamat mahdollisuudet – tämä on tilaisuus, joka kannattaa hyödyntää!

 

Halsua Penninginjoen lomakeidas

Halsua Penninginjoen lomakeidas

kallioranta

Halsua, vapaa-ajan paikka, Loukkukoskentie 240

Perustiedot myyntikohteesta

Huvila joen rannassa

  • Osoite: Loukkukoskentie 240, 69570 Halsua
  • Tilan pinta-ala: kiinteistörekisteriotteen mukaan 2000 m2
  • Kiinteistön nimi ja tunnus: METSO 74-406-8-8
  • Rakennukset: Huvila, kaksi puulatoa, saunarakennus, varasto ja leikkimökki sekä grillikatos.
  • Sähköliittymä on, vesiosuuskunnan vesi, kaksi saostuskaivoa

Mökissä on tupakeittiö, pesuhuone/wc, sauna ja nukkumaparvi. Keskellä on hormi ja siihen kytkettynä puuhella ja takka. Keittiössä on myös sähköhella ja kuvan mukaiset keittiökaapit sekä jenkkikaappi ja pakastin. Ilmastointi on painovoimainen

Hyvä ranta

Tila rakennuksineen myydään hintaan  85.000 €/tarjoukset.  Lisäksi ostaja maksaa kaupanvahvistuksen 128 € ja lainhuudon hankkimisen kulut ja maksaa 3 %:n varainsiirtoveron.

Etuoven esite

Kohde löytyy myös etuovesta

Vapaa-ajanpaikka Penninginjoen varrella Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan ja ainutlaatuiseen jokirantapaikkaan. Tarjolla on 2000 m² kokoinen tontti, joka sisältää kaiken tarvittavan rentouttavaan lomailuun ja vapaa-ajan nautintoihin luonnon helmassa.

Vapaa-ajan rakennus on valmistunut vuonna 1994, on talviasuttava ja varustettu sähkölämmityksellä ja takalla sekä vesiliittymällä. Huoneina tilava tupakeittiö, pesuhuone, sauna ja yläkerrassa tilava makuuparvi. Etuterassi ja pihakalusteryhmä joelle päin. Höylähirsisauna jokirannassa ja puukiuas tarjoavat loistavat puitteet rentoutumiseen joen äärellä. Huvimaja ja grilli luovat ihanteellisen paikan kesäpäivien ja -iltojen viettoon liki vesirajassa suvannon kohdalla.

Puiden säilytykseen tontilla on kaksi tilavaa hirsilatoa. Muina rakennuksina puucee kätevästi mökin lähellä, leikkimökki perheen pienimpien iloksi, varasto puutarhan ja tontin ylläpitovälineille. Koristuksena tulotien varressa maitolaituri ja pihalla koristerakennelmia, mitkä lisäävät alueen viehättävyyttä ja tarjoavat monipuolisia elämyksiä ja mahdollisuuksia.

Pihapiirissä myös kasvimaa ja istutukset, mitkä tekevät alueesta vehreän ja eloisamman. Kiinteistö sijaitsee joen varrella, jossa on leveä suvantopaikka yläjuoksulle päin ja saunan kohdalla virtaava koski. Joki tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kalastukseen, melontaan ja luonnon tarkkailuun.

Tämä vapaa-ajan paikka Penninginjoen varrella on todellinen helmi, joka tarjoaa rauhaa ja luonnonläheisyyttä. Alue on tunnettu sen kauniista maisemista ja puhtaasta luonnosta, mikä tekee siitä täydellisen paikan paitsi rentoutumiseen myös aktiivisempaan vapaa-ajan viettoon. Koe joen solina ja luonnon rauha omalla tontillasi – tämä on erinomainen mahdollisuus niille, jotka arvostavat veden läheisyyttä ja haluavat nauttia omasta rauhastaan. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä! Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely, niin pääset itse kokemaan tämän ainutlaatuisen vapaa-ajan paikan charmia ja potentiaalia.

Tee tarjous tästä Halsua Loukkukoskentie 240 vapaa-ajan tila Metso -kohteesta alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla.