fbpx

Metsämarkkinointi tarjouskauppaohjeet

Kauppatavat tutuksi – metsamarkkinointi.fi

MYYNTIHINTA (MH)
Ns. apteekin hinta, jolla kohde myydään ensimmäiselle myyntihinnan tarjonneelle ja käsirahalla tarjouksensa vahvistaneelle.

HINTAPYYNTÖ (HP)
On myyjän / välittäjän näkemys kohteen myyntihinnasta, mutta tarjouksia vastaanotetaan ilmoitettuun määräaikaan saakka. Tarjoukset ovat suljettuja eli ne avataan/käsitellään vasta määräajan jälkeen.

TARJOUSKAUPPA (t)
Hintapyyntö / hintanäkemys esitetään ja tarjouksia vastaanotetaan (tarjousten eräpäivään saakka). Mikäli päivämäärää ei ole ilmoitettu on kyseessä neuvottelu-menettelykauppa, jolloin myyjä harkitsee kunkin jätetyn tarjouksen erikseen. Kohde voi tulla myydyksi millä hetkellä tahansa. Kaikille kohteille varataan kahden viikon myyntiaika ennen yhdenkään tarjouksen hyväksymistä ja / myynnin päättämistä. Tarjouskauppakohteiden korkein tarjous esitetään etusivulla. Tarjousajan jälkeen myyjä harkitsee tulleet tarjoukset.

Kohteissa sovelletaan seuraavia ehtoja:

  • Tarjouksen on oltava voimassa vähintään kaksi viikkoa antamisestaan.
  • Tarjoukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Tarjoukset päivitetään www-sivulle päivittäin. Tarjousten erääntymispäivänä esitetään / ilmoitetaan vain edellisen päivän korkein tarjous. Mikäli kohteeseen tulee saman suuruisia tarjouksia myyjä valitsee kenelle myy.
  • Tarjous noteerataan, mikäli se täyttää  minimikorotuksen. Korotuksen on oltava vähintään esitteessä erikseen ilmoitetun minimikorotuksen suuruinen tai vähintään 200 eur.

Mikäli, olet tarjonnut kohteesta ja tarjouksesi esiintyy etusivulla myös tarjouspäivän aamuna, on hyvä muistaa, että tarjouspäivänä jätettyjä tarjouksia ei päivitetä nettiin.  Tässä tapauksessa saman tarjoajan uusi tarjous voi olla ehdollinen: Mikäli aikaisempi tarjoukseni on kohteeseen jätetty ainoa tarjous, tai muutoin tarjoukseni on jo korkein, tämä tarjous kumoutuu.

Tulleista tarjouksista esitetään vain korkein. Tarjouksen antajan tietoja emme julkaise emmekä luovuta eteenpäin muille kuin yhteenvetona myyjälle. Tarjouksesta esitetään netissä vain tarjouksen suuruus (euromäärä).

Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjoukset välittäjän tarjouksista tekemän yhteenvedon ja esityksen jälkeen. Päätöksen myynnistä tekee myyjä.

Tulleet tarjoukset päivitetään www-sivuille manuaalisesti, tämän vuoksi kyseessä ei ole reaaliaikainen kauppa. Muista päivittää koneesi (F5 näppäin) nähdäksesi kohteen viimeisimmän päivityksen.

Tarjouksen voi jättää kohde-esiteen sivun lomakkeella, puhelimitse 0400-564433, sähköpostilla: mmoy@anvianet.fi tai kohteessa erikseen mainitulla tavalla.

Myyjän hyväksyttyä tarjouksen tarjouksen tekijälle ilmoitetaan asiasta puhelimella tai sähköpostilla asiakkaan toiveen mukaan. Tämän jälkeen käsirahalasku (max 10% tarjouksen suuruudesta) lähetetään  välittömästi tarjouksen tekijälle ja maksun tultua kohde merkitään myydyksi.