fbpx

Blogit

Tervetuloa Metsämarkkinoinnin Blogiin – Metsänomistajien ääni

Metsämarkkinointi yhdistää metsänomistajat ja asiantuntijat, tarjoten paikan, jossa voit syventyä puu- ja metsätilojen kauppaan, hallintaan ja edunvalvontaan liittyviin aiheisiin. Blogimme on omistettu metsänomistajien etujen ajamiselle, tarjoten ajantasaisia artikkeleita, syvällisiä analyysejä ja käytännön neuvoja, jotka auttavat sinua navigoimaan metsäomaisuuden monimutkaisessa maailmassa.

Meillä on sydämen asiana metsänomistajien edunvalvonta – olipa kyse sitten metsätilan arvon maksimoinnista, kestävästä metsänhoidosta tai vaikuttamisesta metsäpolitiikkaan. Blogimme kirjoitukset heijastavat tätä tavoitetta, tarjoten sinulle tietoa, joka on paitsi asiantuntevaa, myös käytännöllistä ja ajankohtaista. Saatamme jopa kritisoida asioita ja tahoja, jos ne toimivat metsänomistajia vastaan.

Liity Keski-Pohjanmaan Metsätilanomistajiin, jäsenmaksu on vain 30 €/vuosi. Lue, keskustele ja vaikuta – yhdessä voimme varmistaa, että metsätilojen potentiaali hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Halsuan kunnan moitekanne nurin

Halsuan kunnan moitekanne tiekuntaa vastaan meni nurin. Pohjanmaan käräjäoikeuden kolme tuomiota osoittavat, että yksityistielakia pitää kunnioittaa.

lue lisää
Metka voimaan 1.1.2024

Metka voimaan 1.1.2024

Metka voimaan 1.1.2024 lue muutokset metsätalouden kannustejärjestelmään ja opi hyödyntämään niitä omassa metsätaloudessasi.

lue lisää
Metsä ja sijoitus

Metsä ja sijoitus

Metsäsijoittaminen tarjoaa kestävän ja pitkäaikaisen sijoitusmahdollisuuden. Lue lisää metsäomaisuuden hallinnasta ja tuotoista

lue lisää
Metsätilat – kartat apuna

Metsätilat – kartat apuna

Hyödynnä karttoja metsätilojen valinnassa ja hallinnassa. Lue lisää Metsämarkkinointi.fi:ssä ja löydä parhaat metsätilat karttojen avulla.

lue lisää
Vierekkäiset voimalinjat liikaa

Vierekkäiset voimalinjat liikaa

Vierekkäiset voimalinjat aiheuttavat huolta metsätilojen omistajille. Lue lisää siitä, miten voimalinjat vaikuttavat metsätiloihin ja mitä ratkaisuja on tarjolla.

lue lisää
Energiapuuta ostetaan

Energiapuuta ostetaan

Etsitkö ostajaa energiapuullesi? Metsämarkkinointi Oy tarjoaa luotettavan ja helpon tavan myydä energiapuusi. Ota yhteyttä ja aloita myynti tänään

lue lisää
Ketju -tyyppisille KHO:n tuomio

Ketju -tyyppisille KHO:n tuomio

Kiinteistönvälitys on luvanvarainen elinkeino. AVI valvoo välitysliikkeitä. Pitkään alalla hämmästystä on aiheuttanut toiminta, missä näkyvällä toimijalla on tilinpäätöstietojen mukaan vain 1 henkilö palkkalistalla, mutta yrityksessä on nettisivujen mukaan kymmeniä...

lue lisää
Kaupanvahvistaja Manu Purola

Kaupanvahvistaja Manu Purola

Tilaa kaupanvahvistaja Manu Purola hoitamaan kauppakirjan vahvistus ja hoitamaan luovutuksen asiakirjat kuntoon edullisesti ja nopeasti. Soita heti 0400564433

lue lisää