fbpx

Kaustinen omakotitalo, Kalevintanhua 54

Viihtyisä omakotitalo rauhallisella ja suojaisalla sijainnilla.

Tervetuloa tutustumaan moderniin 2010 -luvun omakotitaloon, joka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen perheen tarpeita. Talon kokonaisasumispinta-ala on 148,5 m² ja se tarjoaa avarat ja valoisat tilat, jotka huokuvat lämpöä ja kodikkuutta. Kerrosala on 162,5 m², joten tilaa on runsaasti niin arkeen kuin juhlaankin.

Vuonna 2018 valmistui alun perin kylmä ja viimeistelemätön yläkerta lämpimäksi tilaksi, joka sisältää nyt 30,5 m² aulatilan, 19,3 m² makuuhuoneen, vaatehuoneen sekä ison wc:n, josta löytyy sekä amme että allaskaappi. Yläkerrasta pääsee myös suoraan etelään avautuvalle parvekkeelle, joka on hyvä paikka nauttia auringosta ja rauhallisesta ympäristöstä samoin kuin ilta-auringon suuntaan olevalla etupihan terassilla.

Kiinteistorekisteriote Nestorila      Karttaote Nestorila

Keittiön kaikki tasot, ovet ja alalaatikostot sekä kodinkoneista induktioliesi ja astianpesukone on uusittu vuonna 2022, ja saunan kiuas on päivitetty vuonna 2024. Nämä päivitykset tekevät talosta ikäistään paremmassa kunnossa ja tarjoavat nykyaikaiset mukavuudet uudelle omistajalle.
Tämän energiatehokkaan talon lämmityksestä vastaa vesikiertoinen patterilämmitys, lämmönlähteenä poistoilmalämpöpumppu lämmöntalteenotolla. Olohuoneessa on lisäksi ilmalämpöpumppu ja kosteissa tiloissa mukavuuslämpöä tarjoava lattialämmitys. Kahden henkilön taloudessa energiankulutus on pysynyt kohtuullisena, noin 17.000 kWh vuodessa.

Pihapiiriin kuuluu lisäksi vuonna 2018 valmistunut autotalli/-katos/varasto, joka tarjoaa runsaasti säilytys- ja työskentelytilaa ja suojaa autoille ja tavaroille. Rakennuksessa on ilmalämpöpumppu. Tontti sijaitsee rauhallisella ja suojaisalla alueella, jossa voit nauttia yksityisyydestä omassa rauhassa.

Tämä Älvbytalopakettiin pohjautuva omakotitalo on ihanteellinen valinta sinulle, joka arvostat toimivaa talotekniikkaa, modernia asumismukavuutta ja rauhallista sijaintia. Älä jätä tätä ainutlaatuista tilaisuutta käyttämättä – ota yhteyttä ja tule näkemään, miten tämä koti voisi olla uusi loppuelämäsi koti!

Lisää tietoja etuoven esitteessä

 

Tee ostotarjous tästä kohteesta alla olevalla lomakkeella.