Tulostaa skriptit sivun head-osioon, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-

Kaustinen tontit keskusta

Tontit Teerijärventieltä  Nesteen takana

Myytävänä on Teerijärventieltä Vahinkokankaalle johtavan tien molemmin puolin olevat kolme asemakaavatonttia määräalana tilasta Kappelinmäki. Korttelissa 204 tontti nro 5  kooltaan 1700 m2 peltoa ja metsää ja tontti 6  3260 m2 metsää. Sekä korttelissa 205 tontti nro 1  1422 m2 metsää ilmakuvan ja alla olevan kaavakarttaotteen mukaisesti.  Sekä Teerikujalla korttelissa 204 tontit 1 metsää ja peltoa,  2 peltoa,   3 peltoa   ja  4 peltoa.   Määräalat eivät saa tilan osuuksia yhteisiin alueisiin.  Sijainti Kaustisen keskustaan nähden on ihanteellinen. Ydinkeskustassa ei ole enää juurikaan muita rakentamattomia omakotitalon tontteja vapaana.

Kaustisen keskustan asemakaavassa  kaavamerkintä  on AO eli erillispientalojen korttelialuetta alla olevan kaavakarttaotteen mukaisesti. Tehokkuusluvun ollessa 0,20 kerrosneliöitä  omakotitaloon saa rakentaa neliöitä ulkorakennuksineen viidesosan tontin rakennusalasta (rasteroimaton osa tontin pinta-alasta). Tontit myydään määräaloina kaavakartan mukaisesti alla taulukossa olevilla pinta-aloilla ja tarkka pinta-ala määräytyy lohkomistoimituksessa.

Kiinteistörekisteriote Kappelinmäki

 
 
 
 

Myyntihinta 9 €/m2 eli  määräalan koon mukaan 12789 € – 28.800 € / määräala oheisen taulukon mukaisesti. 

Ostaja maksaa kaupanvahvistuksen 120 €, 4 %:n varainsiirtoveron  ja lainhuudon kulut sekä määräalan lohkomiskulut MML:n hinnaston mukaan.

Tee tarjous kokonaisuudesta alla olevalla lomakkeella tai yksitäisisestä tontista se erikseen nimeämällä sähköpostilla.

Tulostaa skriptit sivulle ennen body-tunnisteen päättymistä, jos yllä olevat evästeasetukset ovat käytössä ja käyttäjä on antanut suostumuksensa. eg:-