fbpx

Ostotoimeksianto Vissaveden rantaa

Etsitään Vissaveteen rajoittuvaa rantaa

Asiakkaamme etsii sopivaa 0,2 ha- 50 ha:n suuruista Vissaveteen rajoittuvaa määräalaa tai metsätilaa Kaustiselta tai Vetelistä vapaa-ajan mökki- ja / tai puuhapalstaksi tai metsää sijoituskohteeksi.   

Etsinnässä ”mökkitontti”, veteen rajoittuva metsäpalsta tai mökkikin, valmis tai keskeneräinen, mikä sijaitsee rannassa tai sen läheisyydessä.  Budjetti mökille enintään 50.000 € ja metsätilat käyvän arvon mukaan. Vissaveden ranta-alueella ei ole kaavaa, joten rakentamismahdollisuudet menee kunnan rakennusjärjestyksen mukaisesti. Kaustisen kunnan rakennusjärjestyksen mukaan rakennuspaikan on oltava vähintään 2000 m2 ja rantaviivaa pitää olla vähintään 40 metriä.

Ostaja maksaa Vissaveteen rajoittuvan rannan välitys-, ja kauppakulut sekä mahdolliset lohkomiskulut, joten myyjältä ei mene näitä kuluja. Ostaja myös arvioi kohteen itse, joten siltäkin osin helppo laittaa tarjolle. Tarjoa oheisella lomakkeella tilaasi (kunta, kylä, tilannimi ja rekisterinumero) tai lähetä sähköpostilla tai whatsApp kuvana karttaluonnos mahdollisesta palstasta,  niin katsotaan mihin asiassa päästään.

Vissavesi

Vissaveden tekojärvi on tekojärvi Keski-Pohjanmaalla Kaustisen ja Vetelin rajalla, mutta kuuluu hallinnollisesti Kaustiseen. Sen pinta-ala on 3,5 km² ja se valmistui 1966. Ennen tekojärven rakentamista paikalla oli pieni järvi.

Vissaveden tekojärvi kuuluu Perhonjoen vesistöön. Sen rantaviivan pituus on 21,68 km ja korkeustaso 98 metriä.

Ilmoita ostotoimeksiantoon (Vissaveteen rajoittuva rantapalsta) sopiva metsäpalsta  alla olevalla lomakkeella tai soita LKV Manu Purola 0400564433