fbpx

Kauhava Purmojärvi okt 1,33 ha

Kauhava Purmojärvi okt 1,33 ha

 Okt / huvila  1,33 ha järvenrantatilalla Purmojärvellä 129.900 €

Tervetuloa tutustumaan Suviniitty -nimiseen maatilaan, joka sijaitsee upealla paikalla Purmojärven rannalla Kortesjärvellä Kauhavalla osoitteessa Laukkosentie 127. Tämä 1,33 hehtaarin suuruinen tila tarjoaa sekä kauniita maisemia että monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Tila koostuu rakennusten ja järven välissä olevasta 0,57 hehtaarin peltoalueesta, suuresta rakennuspaikasta Laukkosentien ja pellon välissä sekä ranta-alueesta, jonka rantaviivaa on noin 100 metriä.

 

Omakotitalo on rakennettu alun perin vuonna 1967, ja siihen on tehty laaja remontti sekä laajennus vuonna 1989. Nykyinen rakennusala on 198 m². Talon huoneet koostuvat vanhan osan olohuoneesta, ruokailutilasta, keittiöstä ja kahdesta makuuhuoneesta sekä laajennusosan aulasta, laajasta oleskelutilasta ja yhdestä makuuhuoneesta. Molemmissa osissa on wc:t ja vanhan osan päässä kellari- ja elintasosiipi, johon kuuluvat kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna sekä nosto-ovellinen autotalli/varasto. Vesikatto, ikkunat ja ovet on uusittu, joten rakennus on hyvässä kunnossa.

Laajennusosa 101 m² on aitoa kelohirttä, mikä tuo tilaan aitoa pohjalaista tunnelmaa ja kestävyyttä. Erillinen 50 m² höylähirsinen autotalli/varastorakennus sekä viihtyisä huvimaja pihalla luovat etupihan näiden ja talon väliin. Suviniitty tarjoaa ihanteelliset puitteet niin vakituiseen asumiseen kuin vapaa-ajan viettoonkin. Sen sijainti järven rannalla tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet nauttia vesistön tarjoamista aktiviteeteista kuten uimisesta, veneilystä ja kalastuksesta. Tila on myös omiaan heille, jotka arvostavat maaseudun rauhaa ja tilaa sekä mahdollisuutta harjoittaa esimerkiksi pienimuotoista maanviljelyä tai harrastaa puutarhanhoitoa.

Tilan myyntihinta on 129.900 €. Katso yksityiskohtaiset tiedot etuoven esitteestä.

Tee ostotarjous tästä okt / huvila Kauhava Kortesjärvi Purmojärvi 1,33 ha järvenrantatilasta alla olevalla lomakkeella, voit tilata sillä myös näytön.

Kortesjärvi asuin- ja lomapaikkana

Kun harkitset talon / huvilan ostoa Purmojärven rannalta Kortesjärven alueella Kauhavalla, voit odottaa löytäväsi ympäristön, joka yhdistää luonnonkauneuden, rikkaan kulttuurielämän ja yhteisöllisen ilmapiirin. Tässä yhdistelmässä korostuvat sekä Kortesjärven että Purmojärven parhaat puolet:

Luonto ja aktiviteetit

Purmojärven rannalta löydät kauniin ja rauhallisen ympäristön, joka tarjoaa loistavat puitteet ulkoiluun ja luonnossa virkistäytymiseen. Järvi itsessään on kalastajien ja veneilijöiden suosiossa, ja sen rannoilta voi nauttia uinnista, piknikeistä ja rentoutumisesta. Talvella alue tarjoaa mahdollisuuksia pilkkimiseen ja hiihtämiseen.

Yhteisö ja kulttuuri

Kortesjärven aktiivinen kyläyhteisö järjestää monenlaisia tapahtumia ja festivaaleja, jotka tuovat yhteen niin paikalliset asukkaat kuin alueelle saapuvat vieraatkin. Voit osallistua esimerkiksi perinteisiin markkinoihin tai kulttuuritapahtumiin, jotka vahvistavat alueen yhteisöllistä henkeä.

Palvelut

Kortesjärvellä on saatavilla peruspalvelut, kuten koulu, kirjasto ja kauppa. Laajemmat palvelut löytyvät Kauhavan keskustasta, joka on helposti saavutettavissa. Tämä tekee alueesta sopivan niin perheille kuin yksittäisille asukkaillekin, jotka arvostavat sekä maaseudun rauhaa että hyvää palvelutarjontaa.

Viihtyisä asuminen

Talon ostajana Purmojärven rannalla pääset nauttimaan Kortesjärven maaseudun rauhasta ja kauniista maisemista. Alueella on vahvat perinteet ja moderni elämäntyyli kulkevat käsi kädessä, tarjoten ihanteellisen ympäristön niin vakituiseen asumiseen kuin vapaa-ajan viettoonkin.

Turvallisuus ja yhteisöllisyys

Alue tunnetaan turvallisena ja viihtyisänä, jossa naapurit pitävät toisistaan huolta. Yhteisöllisyys on voimakasta, mikä tekee siitä erinomaisen paikan perheille ja kaikille, jotka arvostavat tiiviitä sosiaalisia verkostoja.

Tämän alueen koti tarjoaa siis monipuoliset mahdollisuudet elämänlaadun nostamiseen, luonnonläheisen rauhan ja aktiivisen yhteisöelämän välillä.