fbpx

Vimpeli 0,84 ha

Vimpeli 0,84 ha

Vimpeli, Itänurkantie 47, pientila 0,84 ha 

Vimpelissä Lappajärven itäpuolella Itänurkantie 47 osoitteen kohdalla yleiskaavan mukainen rakennuspaikka pientilana Lehonkangas 934-401-3-235.  Tilan pinta-ala on kiinteistörekisterin mukaan 0,84 ha ja sillä on osuuksia yhteisiin kiinteistörekisteriotteen mukaisesti.

Tila on ilmakuvan mukaisesti nyt metsämaata ja taimikkoa. Päätehakkuu on tehty toukokuussa 2019. Alue on äestetty ja istutettu syksyllä 2019. Tilan korkeimmalla kohtaa on lehtikuusta, seuraavaksi rauduskoivua ja alinna kuusta kuitenkin siten, etteivät ole erillisinä lohkoina, vaan että kaikkea on vähän sekaisin. Ensiharvennuksessa voi sitten päättää, mitä kasvattaa tai mitä haluaa jättää rakennuspaikan pihapuiksi. Luontaista mäntyä tulee mukaan, sillä tilan reunalla on säästöpuina viisi vanhaa mäntyä.

Venevalkama Lappajärven rannalla

Tilalla on osuus Lappajärven rannalla olevaan yhteiseksi erotettuun paikkaan 878:1 ns venevalkamaan, mikä on noin 1 km päässä Lundintien päässä. Tätä kautta mahdollistuu helposti esim. veneen pito ja Lappajärvelle pääsy kävelyetäisyydeltä. Tilalla on osuus myös Lappajärven pohjois- ja länsipuolen yhteisiin vesialueisiin 403-876-1-0 sekä tilan itäpuolella olevaan yllä olevan ilmakuvan mukaiseen hiekanottopaikkaan 878:2.   

Alueella on voimassa vuonna 2002 vahvistettu yleiskaava. Siinä tilan alue on kirjattu A -alueeksi kuten koko Itänurkantien varsi tähän tilaan asti.  Tila soveltuu siis hyvin tontiksi ja on maapohjaltaan rakennuskelpoinen. Kunnallistekniikka on lähellä Itänurkantien varren talojen kautta. 

Myyntihinta on 5000 €.    Kiinteistorekisteriote Lehonkangas 3:235

 

 

Tee tarjous Vimpelin Lehonkangas 3:235 tilasta 0,84 ha  alla olevalla lomakkeella.