fbpx

Alaviirteen yhteisalueosuuksia

Alaviirteen yhteisalueosuuksia

Alaviirteen yhteisalueet

Alaviirteen Yhteisalueosuuksia

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen mahdollisuuteen omistaa osa Alaviirteen yhteisalueista. Tarjolla on Alaviirteen yhteisalueosuuksia osuusluvulla 0,244004/100 ja Alaviirteen yhteisvesialueosuuksia osuusluvulla 0,013540/6,041500. Osuudet erotetaan Kokkolassa Lohtajalla sijaitsevasta  tilasta Peltola I  272-426-12-42. Tämä on erinomainen tilaisuus sijoittajille, luonnon ystäville ja kaikille, jotka arvostavat yhteisöllistä maan- ja vesialueiden hallintaa.

Kiinteistörekisteriote Peltola I 12 42, tila josta yhteisalueosuudet erotetaan.  Kiinteistörekisteriote maa-alueet  yhteensä 46,78 ha kaavoitettuja alueita.  Kiinteistörekisteriote vesialueet yhteensä 907,8 ha, josta maata 7,6 ha.

Satamat

Satamat Venevajantie ja Tuppikarintie

Alaviirteen Yhteisalueiden Erityispiirteet

 • Yhteisalueiden Hallinta: Alaviirteen yhteisalueet on perustettu hoitamaan kylän yhteisiksi jätettyjä maa- ja vesialueita. Vuonna 2016 tapahtuneen yhdistämisen myötä luotiin kaksi osakaskuntaa: toinen hallinnoi vesialueita ja toinen maa-alueita. Tutustu toimintaan, päätöksiin ja osakasetuihin yllä olevan linkin kautta.
 • Yhteisöllinen Päätöksenteko: Ylintä päätösvaltaa käyttää osakaskunnan yleinen kokous, joka pidetään vuosittain keväällä. Kokous päättää toimintalinjoista, maksuista ja vuokrista.
 • Hoitotoimikunta: Käytännön toimintaa varten yleinen kokous valitsee osakaskunnalle hoitotoimikunnan, joka edustaa osakaskuntia ja huolehtii alueiden ylläpidosta ja kehittämisestä.

Alaviirteen Yhteisalueiden Visio ja Missio

 • Tavoite: Olla Suomen paras aktiivisesti toimiva jakokunta.
 • Strategia: Aloitteellisuus, innovaatiot ja kehitystyö.
 • Toiminta: Alaviirteen Yhteisalueet toimii aloitteellisesti, käynnistää ja vie eteenpäin kylää kehittäviä hankkeita. Toiminta on pitkäjänteistä, kasvuhakuista ja uutta luovaa.

Miksi Sijoittaa Alaviirteen Yhteisalueosuuksiin?

 • Aktiivinen Yhteisö: Osakkaana pääset osaksi aktiivista yhteisöä, joka edistää alueen kehitystä ja luo puitteita innovatiivisille ideoille.
 • Luonnonläheinen Sijoitus: Alaviirteen yhteisalueosuudet tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden sijoittaa luonnonläheisesti ja osallistua aktiivisesti alueen kehittämiseen.
 • Hyödyt Osakkaille: Osakkaat hyötyvät Alaviirteen Yhteisalueiden toiminnasta saamalla alennuksia ja palveluita.
  Tuppikarin satama

  Tuppikarin satama

Tarjouskaupan Ehdot

 • Tarjouskauppa: Alaviirteen yhteismetsäosuudet myydään tarjouskaupalla.
 • Kulut: Ostaja vastaa kaupanvahvistuksen (128 €), varainsiirtoveron (3 %), lainhuudon hankintakulujen (161 €) ja yhteisalueosuuden erottamiskulujen maksamisesta (335 €).

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sijoittaa yhteisöllisesti hallinnoituihin maa- ja vesialueisiin, jotka tarjoavat sekä taloudellista potentiaalia että mahdollisuuden nauttia luonnon tarjoamista elämyksistä.


Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta – Tee tarjouksesi nyt ja tule osaksi Alaviirteen yhteisöä!

Tee ostotarjous Alaviirteen yhteisalueiden osuuksista alla olevalla lomakkeella viimeistään 29.2.