fbpx

Kaksio Kokkolassa 2022 valm kt

Kaksio Kokkolassa 2022 valm kt

Itäinen Kirkkokatu 8 B 38, Kokkola, kaksio 2h+kt 40,5 m2

Kokkolan keskustassa 2022 käyttöönotettu, eli lähes uusi valoisa kerrostalokaksio ylimmässä eli 4. kerroksessa – Asunto Oy Kokkolan Niemenkulma. Lattiat parkettia ja seinäpinnat maalattua. Varustukseen kuuluu induktioliesi, huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla,  liesituuletin ja jääkaappipakastin sekä astianpesukone. Pesuhuoneessa on lattiassa ja seinässä laatat. Taloyhtiö on moderni.

Hinta

Myyntihinta 64.332,12 € – velkaosuus 105567,88 € – velaton myyntihinta 169900 €. Yhtiövastike on 143,78 €/kk, pääomavastike, 666,88 € / kk, eli yhtiövastike yhteensä  810,66 € / kk. Vesimaksu kulutuksen mukaan, ennakko 15 €/hlö/kk. Ostaja maksaa 1,5 %:n varainsiirtoveron.

Uutta vastaava

Tervetuloa tutustumaan tähän uutta vastaavaan 2h+kt kaksioon, joka sijaitsee vuonna 2022 valmistuneessa
modernissa kerrostalossa Kokkolan kaupungin keskustassa, ns Anttilan kiinteistöä vastapäätä. Tämä neljännen
kerroksen kaksio tarjoaa 40,5 neliötä tyylikkäitä ja hyvin suunniteltuja asuintiloja, jotka täyttävät vaativankin
asukkaan tarpeet. Ikkunoiden ja parvekkeen suunta on etelään eli linja-autoaseman ja rautatien suuntaan. Huoneisto
on suunniteltu hyödyntämään luonnonvaloa mahdollisimman tehokkaasti, mikä luo avaran ja valoisan tunnelman.
Taloyhtiössä asuntoja on 70 kpl ja autohallipaikkoja 59 kpl molemmat sijoitettuina kahteen eri rakennukseen.
Yhteistilat ovat nykyaikaiset – sauna, pesutupa, kuivaushuone, polkupyörävarasto sekä huoneistokohtaiset
irtaimistovarastot kellaritiloissa.

Vuokrattuna

Huoneisto on tällä hetkellä vuokrattu, mikä tekee siitä houkuttelevan sijoituskohteen tai valmiiksi vuokratun kodin.
Tämä huoneisto on ihanteellinen valinta niin sijoitusasunnoksi kuin ensimmäiseksi omaksi kodiksi.

Sijainti Kokkolan keskustassa tarjoaa loistavat puitteet kaupunkielämästä nauttimiseen: palvelut, kulttuuritarjonta ja
kaupungin tapahtumat ovat kaikki kävelymatkan päässä. Modernit mukavuudet, kuten vesikiertoinen lattialämmitys,
huoneistokohtainen ilmanvaihto ja lämmön talteenotto, takaavat asumisen mukavuuden ja energiatehokkuuden.
Kokkolan keskustan dynaamisessa ympäristössä sijaitseva tämä kaksio tarjoaa modernia asumista
parhaimmillaan. Älä missaa tilaisuutta – ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely!

TALOYHTIÖ

Taloyhtiön nimi on Asunto Oy Kokkolan Niemenkulma,  y-tunnus 2433351-2. Isännöitsijänä toimii Pirjo Nyman, +358503023753 Isännöintitoimisto Lakea Oy, Kokkolan toimisto, Kustaa Aadolfin katu 1, 67100 Kokkola.

Lisätietoja etuovessa

Tee ostotarjous tästä keskustan kaksiosta 40,5 m2  Itäinen Kirkkokatu 8B 38  alla olevalla lomakkeella.

Kauhava Purmojärvi okt 1,33 ha

Kauhava Purmojärvi okt 1,33 ha

 Okt / huvila  1,33 ha järvenrantatilalla Purmojärvellä 129.900 €

Tervetuloa tutustumaan Suviniitty -nimiseen maatilaan, joka sijaitsee upealla paikalla Purmojärven rannalla Kortesjärvellä Kauhavalla osoitteessa Laukkosentie 127. Tämä 1,33 hehtaarin suuruinen tila tarjoaa sekä kauniita maisemia että monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Tila koostuu rakennusten ja järven välissä olevasta 0,57 hehtaarin peltoalueesta, suuresta rakennuspaikasta Laukkosentien ja pellon välissä sekä ranta-alueesta, jonka rantaviivaa on noin 100 metriä.

 

Omakotitalo on rakennettu alun perin vuonna 1967, ja siihen on tehty laaja remontti sekä laajennus vuonna 1989. Nykyinen rakennusala on 198 m². Talon huoneet koostuvat vanhan osan olohuoneesta, ruokailutilasta, keittiöstä ja kahdesta makuuhuoneesta sekä laajennusosan aulasta, laajasta oleskelutilasta ja yhdestä makuuhuoneesta. Molemmissa osissa on wc:t ja vanhan osan päässä kellari- ja elintasosiipi, johon kuuluvat kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna sekä nosto-ovellinen autotalli/varasto. Vesikatto, ikkunat ja ovet on uusittu, joten rakennus on hyvässä kunnossa.

Laajennusosa 101 m² on aitoa kelohirttä, mikä tuo tilaan aitoa pohjalaista tunnelmaa ja kestävyyttä. Erillinen 50 m² höylähirsinen autotalli/varastorakennus sekä viihtyisä huvimaja pihalla luovat etupihan näiden ja talon väliin. Suviniitty tarjoaa ihanteelliset puitteet niin vakituiseen asumiseen kuin vapaa-ajan viettoonkin. Sen sijainti järven rannalla tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet nauttia vesistön tarjoamista aktiviteeteista kuten uimisesta, veneilystä ja kalastuksesta. Tila on myös omiaan heille, jotka arvostavat maaseudun rauhaa ja tilaa sekä mahdollisuutta harjoittaa esimerkiksi pienimuotoista maanviljelyä tai harrastaa puutarhanhoitoa.

Tilan myyntihinta on 129.900 €. Katso yksityiskohtaiset tiedot etuoven esitteestä.

Tee ostotarjous tästä okt / huvila Kauhava Kortesjärvi Purmojärvi 1,33 ha järvenrantatilasta alla olevalla lomakkeella, voit tilata sillä myös näytön.

Kortesjärvi asuin- ja lomapaikkana

Kun harkitset talon / huvilan ostoa Purmojärven rannalta Kortesjärven alueella Kauhavalla, voit odottaa löytäväsi ympäristön, joka yhdistää luonnonkauneuden, rikkaan kulttuurielämän ja yhteisöllisen ilmapiirin. Tässä yhdistelmässä korostuvat sekä Kortesjärven että Purmojärven parhaat puolet:

Luonto ja aktiviteetit

Purmojärven rannalta löydät kauniin ja rauhallisen ympäristön, joka tarjoaa loistavat puitteet ulkoiluun ja luonnossa virkistäytymiseen. Järvi itsessään on kalastajien ja veneilijöiden suosiossa, ja sen rannoilta voi nauttia uinnista, piknikeistä ja rentoutumisesta. Talvella alue tarjoaa mahdollisuuksia pilkkimiseen ja hiihtämiseen.

Yhteisö ja kulttuuri

Kortesjärven aktiivinen kyläyhteisö järjestää monenlaisia tapahtumia ja festivaaleja, jotka tuovat yhteen niin paikalliset asukkaat kuin alueelle saapuvat vieraatkin. Voit osallistua esimerkiksi perinteisiin markkinoihin tai kulttuuritapahtumiin, jotka vahvistavat alueen yhteisöllistä henkeä.

Palvelut

Kortesjärvellä on saatavilla peruspalvelut, kuten koulu, kirjasto ja kauppa. Laajemmat palvelut löytyvät Kauhavan keskustasta, joka on helposti saavutettavissa. Tämä tekee alueesta sopivan niin perheille kuin yksittäisille asukkaillekin, jotka arvostavat sekä maaseudun rauhaa että hyvää palvelutarjontaa.

Viihtyisä asuminen

Talon ostajana Purmojärven rannalla pääset nauttimaan Kortesjärven maaseudun rauhasta ja kauniista maisemista. Alueella on vahvat perinteet ja moderni elämäntyyli kulkevat käsi kädessä, tarjoten ihanteellisen ympäristön niin vakituiseen asumiseen kuin vapaa-ajan viettoonkin.

Turvallisuus ja yhteisöllisyys

Alue tunnetaan turvallisena ja viihtyisänä, jossa naapurit pitävät toisistaan huolta. Yhteisöllisyys on voimakasta, mikä tekee siitä erinomaisen paikan perheille ja kaikille, jotka arvostavat tiiviitä sosiaalisia verkostoja.

Tämän alueen koti tarjoaa siis monipuoliset mahdollisuudet elämänlaadun nostamiseen, luonnonläheisen rauhan ja aktiivisen yhteisöelämän välillä.

Kaustinen okt Kotitie 8

Kaustinen okt Kotitie 8

Kahden makuuhuoneen 2007 peruskorjattu talo

Viehättävä omakotitalo Kaustisen ja Vetelin rajalla – Jyväskyläntien tuntumassa Kotitie 8 osoitteessa. Tämä kodikas talo tarjoaa 74 m² asuinpinta-alaa ja kokonaispinta-alaa on 90 m², joten tilaa on käytetty tehokkaasti ja toimivasti. Talo on rakennettu vuonna 1950 tupakeittiön, yhden huoneen, wc:n ja eteisen kattavana. Vanha osa on täydellisesti  peruskorjattu ja  laajennettu vuonna 2007 saunalla, pesuhuoneella, yhdellä makuuhuoneella, eteisellä ja lasitetulla katetulla terassilla ja vanhan osan päädyn aidatulla avoterassilla. Nykyinen vuokratontti järjestellään ensivuoden alusta voimaan tulevan rakennuslain muutoksen myötä 1240 m² määräalaksi ja siten omaksi tilaksi.

Koti, joka täyttää toiveesi: – Kaksi makuuhuonetta tarjoavat mukavasti tilaa perheen arkeen.
– Tupakeittiö  on kodin sydän, jossa on runsaasti tilaa yhteisille aterioille ja arjen yhdessäololle. Tupakeittiön varustelu tukee niin arjen ruoanlaittoa kuin viikonlopun leivontahetkiä.
– Sauna  ja viereinen pesuhuone  sekä kaksi terassia tarjoavat loistavat puitteet rentoutumiseen.
– Erillinen WC lisää arjen mukavuutta ja toimivuutta.
Talon ulkotilat kutsuvat nauttimaan: – Terassit molemmissa päädyissä taloa mahdollistavat ulkoilmanautinnot säällä kuin säällä. Pohjoispään  katettu ja lasitettu terassi on kuin lisähuone kesäkaudella, ja eteläpään aidattu avoin terassi on täydellinen paikka auringonottoon ja seurusteluun.
– Autotallikatos talon päädyssä suojaa ajoneuvoasi säältä ja tarjoaa kätevää säilytystilaa.

KM_C250i Q76

Lämmitys ja energiatehokkuus: – Talon sähkölämmitys on helppokäyttöinen ja varmistaa miellyttävän lämpötilan ympäri vuoden. – Keskimääräinen sähkönkulutus on noin 10,000 kWh  vuodessa kahden henkilön taloudessa, mikä tekee tästä kodista energiatehokkaan valinnan.
Sijainti ja palvelut:
– Kaustisen keskustan monipuoliset palvelut ovat vain noin 5 kilometrin päässä, joten arjen asiointi sujuu kätevästi.
– Alueella ympäröivä luonto ja rauhallinen ympäristö tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja vapaa-ajan toimintoihin. Tämä koti sopii erinomaisesti niin pienelle perheelle, pariskunnalle kuin vapaa-ajan viettoonkin. Tule ja koe, miten tämä talo voisi olla uusi kotisi – paikka, jossa jokainen päivä tuntuu hieman lomaltakin. Odotamme innolla, että saamme esitellä sinulle tämän ainutlaatuisen kodin!

Katso numerotiedot ja yksityiskohtaiset muut tiedot etuoven esitteestä

Tee ostotarjous tästä Kaustinen Kotitie 8 omakotitalo -kohteesta alla olevalla lomakkeella.

VETELI hirsitalo Torpantie 151

VETELI hirsitalo Torpantie 151

HISTORIALLINEN TALONPOIKAISTALO VETELISSÄ

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen historialliseen kokonaisuuteen Vetelissä! Tarjolla on 1800-luvulla rakennettu hirsinen talonpoikaistalo, joka on osa paikallista historiaa ja kulttuuriperintöä. Tämä talo on erityinen, sillä siinä on säilynyt Talonpoikaissäätiön kyltti, ja se on toiminut aikoinaan käräjätupana, jossa syys-, talvi- ja välikäräjät on pidetty vuosikymmeniä aina 1960-luvulle saakka. Talo sijaitsee keskellä valtakunnallisesti arvokasta maisema-aluetta.

Talo on pidetty hyvässä kunnossa ja entisöity vähitellen Museoviraston suositusten mukaisesti. Lämmitys on edullista maalämpöjärjestelmällä. Alakerrassa on tilava tupa, 2-3 makuuhuonetta, keittiö, pesuhuone ja sauna, jotka tarjoavat mukavat asuintilat. Yläkerrassa on runsaasti tilaa, joka antaa mahdollisuuden laajentaa asuintiloja tarvittaessa. Lämmintä tilaa n.100 neliötä, yläkerta n.100 neliötä lämmittämätöntä tilaa kesäkäytössä.

Kiinteistöön kuuluu upea pihapiiri, joka sisältää vanhan navettarakennuksen, hirsiaitan, autotallin sekä suuren hirsiladon. Nämä rakennukset ovat osa talon historiaa ja tarjoavat monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Pihapiiri on avara ja viihtyisä, ja se sopii erinomaisesti niin perheen kuin harrastustenkin tarpeisiin.

Iso tontti

Tontti on tilava, käsittäen 3900 m², joka antaa runsaasti tilaa ulkoilulle ja puutarhan hoidolle. Kiinteistö sijaitsee rauhallisella alueella, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia maaseudun idyllistä ja luonnonläheisestä ympäristöstä.

Tämä talonpoikaistalo on merkittävä osa Vetelin historian ja kulttuurin historiaa. Museovirasto on myöntänyt avustuksia kahdesti: ensin ulkoseinien kunnostukseen ja sitten tiilikaton korjaukseen, mikä osoittaa kiinteistön arvostusta paikallisesti. Talo tarjoaa mahdollisuuden asua perinteisessä ympäristössä modernin mukavuuden kera. Tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kiinteistöön ja tartu tilaisuuteen omistaa osa Vetelin historiaa!

Talo on  myös etuovessa. Talo on kuntotarkastettu 11/2023, ei energiatodistusta.

 

Myyntikohteen  perustiedot:

Kategoria: Myytävä kiinteistö
Tuoteryhmä: Asunnot
Tyyppi: Omakotitalo
Huoneistoselitelmä: tupa, k, 2-3 mh, ph, s, et, vintti
Asuinpinta-ala: 100 m²
Rakennusala 18,15*6,30 +kuisti yht 123,2 m². Huoneistoala 1. krs 106,4 m². Plus vinttikamarit ja varastotilat 2. krs.
Kokonaispinta-ala: 200 m²
Rakennusvuosi: 1880

Hinta ja kustannukset:

Myyntihinta: 120 000,00 €
Kiinteistövero vuonna 2023: 270 €
Sähkön kulutuksen vuosikäyttöarvio 2020-2023: 400-10000 kWh
Vesimaksut, veroton (Vetelin Vesi Oy) 2022 vuosikulutusarvio 29 m3 , perusmaksu vesi 23,98 €, perusmaksujätevesi 25,98 €, arvio vesi 26,10 € arvio jätevesi 85,58€, YHTEENSÄ 171,61€

Asunnon kunto ja remontit:

Tehdyt remontit:

1920 Julkisivu

Rakennettu noin 1880, taloa jatkettu kahdella peräkamarilla 1920-luvun lopulla ja samaan aikaan lienee tehty ulkokuisti.
Vesivahinko vuonna 2010 jolloin putki vuotanut => korjattu lattioita avaamalla ja kuivattamalla sekä eristeet uusimalla. Käyttöputket laitettu pintavetoina ja lämmitysjärjestelmä uusittu maalämmöksi.

Muutostoimenpiteet nykyisen omistajan aikana 2015 ->

PÄÄRAKENNUS SISÄTILAT:

Tuvan lattia: Vanha lattia purettiin. Alusta siivottiin ja eristettiin. Kellari siivottiin, alustan tuuletusaukot avattiin. Lattialankut ja – rakenteet uusittiin.

Tuvan seinät: Puhdistettu. 3 seinää tapetoitu, 1 seinältä purettu levytys ja jätetty alkuperäinen hirsipinta. Vanha puolipaneeli säilytetty.

Takka: Puhdistettu, nuohottu

Tuvan katto: Puhdistettu

Sauna: Paneelit, lauteet ja kiuas (puulämmitys) uusittu

Kylpyhuone: Lattia, 1,5 seinää laatoitettu, muut seinät paneloitu Suihku, vesihanat, wc-istuin ja lavuaari uusittu, lattia laatoitettu

Makuuhuone 1: Lattia uusittu, seinät tapetoitu, 1 seinä jätetty hirrelle, katto maalattu

Makuuhuone 2 ja 3: Levytykset purettu seinistä ja katosta, palautettu hirreksi. Lattia puhdistettu ja maalattu. Katosta poistettu levytys ja vanhat pinkopahvin jäänteet. – Muodostaa yhden tilan (alkuperäisen ns. pitkänkamarin, joka tarvittaessa voidaan jakaa kahteen makuutilaan).

Sisäeteinen: Vintin rappuset purettu (uusi käynti vintille ulkokuistin kautta). Sisäeteiseen rakennettu toinen WC-tila. Lattia kunnostettu ja maalattu.

Ulkokuisti: Rakennettu rappuset vintille. Lattia ja tukirakenteet uusittu ja maalattu.

Keittiö: Keittiökalusteet uusittu: liesi, jääkaappi, pakastin, työtasot, tiskiallas, kaapistot. Seinät, katto ja lattia maalattu.

Vintti: Ei rakenteellisia muutoksia, alkuperäinen, siivottu Vinttikamarit kesäkäytössä, muut tilat varastoina.

Lämmitysjärjestelmä: Lämpöpatterit uusittu.

Maalämpö: Järjestelmä tarkistettu, huollettu ja säädetty.

Sähköistys: Vanhoja sähköjohtoja poistettu ja uusittu, sähköistys uusittu turvallisuusmääräysten mukaisesti (työt Vetelin Energia). Yläkertaan asennettu toinen sähkötaulu, josta myöhemmin voidaan vetää yläkerran sähköistys. Pihalla tulosähkön ilmajohdot poistettu, kaapeloitu maan alle. Uusittu sähkökaappi ulkorakennuksen päädyssä, josta jako kiinteistö eri rakennuksiin.

Antenni, netti: TV-antenni uusittu, nettiliittymää/kuitua ei ole hankittu, käytetty kännykän yhteyden jakoa.

Päärakennus/ulkopuoli:

Ulkoseinät: Nurkkalaudat, vuoripanelit ja hirret tarkistettu; lahonneet uusittu, räystäsrakenteet korjattu, räystäskourut ja syöksytorvet uusittu seinät maalattu (Uula: pellavaöljy, punainen, valkoinen).

Katto: Puhdistettu sammaleesta ja liasta, rikkinäiset tiilet vaihdettu, suojamaalaus, tikkaat ja kävelysilta uusittu.

Kivijalka: Suoristettu, tuuletusaukot avattu .

Ovet ja ikkunat: Puhdistettu, maalattu.

AITTA: Rakennettu noin 1840, lahoviat korjattu, katto kunnostettu, lattiatasot oikaistu, rappuset uusittu.

NAVETTA/TALOUSRAKENNUS: Rakennettu 1950-luvun alkupuolella. Karjanpito ja navettatoiminta loppui 1980-luvun alkupuolella, sen jälkeen tyhjillään varastokäytössä Vesi- ja lämpö katkaistu joskus 2000. Kesällä 2020 rakennukseen vedetty vesi- ja viemäriliittymä .Käytetty verstas- ja varastotilana.

AUTOTALLIRAKENNUS: Rakennettu 1970-luvulla. Käytetty verstas- ja varastotilana.

HIRSILATO: Vanha riihen puolisko, hirsikehys, peltikatto, maalattia. Käytetty varastona.

PIHATYÖT: Peruskunnostus: takapihan raivaus ja nurmikon perustus, viime vuosina pidetty niittynä; etupihan nurmikko uusittu, laatoitus pihakalusteille, lipputanko kunnostettu ajoväylät ja kulkutiet uusittu.

MUUT RAKENNELMAT TONTILLA: Aitan vieressä vanha vesikaivo; edelleen käytössä mm. kasteluvesi. Vanhat likakaivot (1kpl navetan päädyssä, 2 kpl talon seinustalle) poistettu. Vanha kivistä ladottu kaivo navettarakennuksen sisätiloissa; ei käytössä.

MUUTA:
2015 kuntotarkastuksen toimenpiteet: Suoritettu.
2010 vesivahinko: Suoritetut korjaukset tarkistettu.

JATKOSUUNNITELMAT / MAHDOLLISUUDET

Tilojen korjaukset ja muutokset tehty 2015-2023 hitaalla aikataululla. Työt ovat edelleen vaiheessa ja antavat lukuisia mahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Kiinteistö toiminut vapaa-ajan kohteena.

Kohde on muuttovalmis, mutta joitain viimeistelyjä vailla.

Lähtökohtana on ollut vanhan, alkuperäisen rakenteen säilyttäminen / palauttaminen, ja sen jälkeen harkita, miten se voitaisiin nykyaikaistaa.

Remonttitöissä on edetty museoviraston suositusten mukaisesti. Toistaiseksi listalla ovat olleet seuraavat mm. muutokset:

Päätalossa:
• viimeistelytyöt: pinnat, listat, ovien ja ikkunoiden kunnostus
• yläkerran käyttöönotto
• huonejaon uusiminen: alakerrassa tienpuoleisen ns. pitkänkamarin jakaminen kahdeksi kamariksi
• sauna/pesuhuoneen palauttaminen kamariksi; samalla uuden sauna / pesuhuone / kodinhoitohuoneen rakentaminen vanhaan navettarakennukseen

Kiinteistön tiedot:

Kiinteistötunnus: 924-410-10-78
Kiinteistön nimi: Harrintalo
Maapohjan pinta-ala: 3900 m²
Maapohjan omistus: Oma
Maapohjan tyyppi: Tasamaa
Kaavoitus: Yleiskaavassa talo on merkitty rk17 merkinnällä. rk PAIKALLISESTI MERKITTÄVÄ KULTTUURIHISTORIALLINEN RAKENNUS TAI PIHAPIIRI. (numerointi viittaa kaavaselostukseen). Rakennuksissa suoritettavien korjaus‐/muutostoimenpiteiden tulee olla sellaisia, että kohteen kulttuurihistoriallinen ja/tai maisemallinen luonne säilyy. Ennen rakennusta tai ympäristöä koskeviin toimenpiteisiin ryhtymistä tulee museoviranomaiselle varata tilaisuus lausunnon antamiseen.

Kaupan yhteydessä siirtyvät liittymät:
Sähköliittymä
Vesiliittymä
Viemäriliittymä

Tee ostotarjous tästä Veteli Torpantie 151  Harrintalo -tilasta alla olevalla lomakkeella, voit tilata sillä myös näytön.

Veteli – Viihtyisä ja Elinvoimainen Kunta Asua ja Työskennellä

Tervetuloa Veteliin – Keskipohjalaiseen Helmeen

Veteli, sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, tarjoaa asukkailleen ainutlaatuisen yhdistelmän luonnonläheistä asumista, aktiivista elämäntapaa ja monipuolisia työmahdollisuuksia. Tässä syitä, miksi Veteli on ihanteellinen paikka asua ja elää:

  1. Luonnonläheinen ja Rauhallinen Ympäristö: Veteli tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön, jossa luonto on aina lähellä. Kunnassa on monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon, kuten merkityt ja valaistut ladut ja lenkkipolut, upeat jokimaisemat ja tekojärvet.

  2. Aktiivinen Yhteisö ja Harrastusmahdollisuudet: Vetelissä on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa monipuolisesti. Liikuntakeskus tarjoaa sisäpyöräilyä, uimahallin ja kuntosalia, ja kirjasto laajan valikoiman kulttuuripalveluita.

  3. Elinvoimainen Työmarkkina: Vetelissä on monipuolinen yrityskenttä, joka tarjoaa työpaikkoja eri aloilla, kuten teollisuudessa, palvelualoilla ja maataloudessa. Kunta tukee aktiivisesti paikallista yrittäjyyttä ja elinkeinoelämän kehitystä.

  4. Erinomaiset Palvelut ja Koulutusmahdollisuudet: Veteli tarjoaa kattavat peruspalvelut, kuten kaupat, terveydenhuollon ja koulut – myös lukion. Kunta panostaa asukkaidensa hyvinvointiin ja tarjoaa monipuolisia palveluita ja aktiviteetteja.

  5. Sijainti ja Saavutettavuus: Vetelin keskeinen sijainti Keski-Pohjanmaalla ja hyvät liikenneyhteydet tekevät siitä helposti saavutettavan ja yhdistävät sen sujuvasti lähialueiden kaupunkeihin ja palveluihin.

Vetelistä talon ostaminen on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat luonnonläheistä asumista, aktiivista elämäntapaa ja haluavat olla osa elinvoimaista yhteisöä. Kunnan monipuoliset työmahdollisuudet ja elinvoimainen yrityskenttä tarjoavat mahdollisuuksia niin nuorille ammattiin valmistuville kuin kokeneemmillekin työntekijöille. Täällä voit nauttia rauhallisesta ja turvallisesta ympäristöstä, jossa on tilaa hengittää ja elää täysillä.


Tutustu Veteliin ja löydä unelmiesi koti täältä! Luo oma tarinasi Vetelissä, missä elämä on enemmän kuin asumista – se on elämistä.