fbpx

Rantamökki Kalajoki Kekolahdentie 192

Rantamökki Kalajoki Kekolahdentie 192

Kekolahti

Kalajoki, Himanka, vapaa-ajan paikka, Kekolahdentie 192

Perustiedot myyntikohteesta

Hirsimökki meren rannalla

  • Osoite: Kekolahdentie 192, 68100 Himanka
  • Tilan pinta-ala: 2362 m2
  • Kiinteistön nimi ja tunnus: 208-431-14-46-M602
  • Rakennukset: Punamaalinen harjakattoinen peltikatteinen hirsimökki asuinpinta-alaltaan 20 m2, sekä saunarakennus, puulato, puucee ja katos
  • Aurinkopaneelit, ei sähköliittymää, vesiliittymä on

Mökissä on tupakeittiö ja nukkumapaikka parvella.

Tila rakennuksineen myydään hintaan  115.000 € / tarjoukset 19.8.  Lisäksi ostaja maksaa kaupanvahvistuksen 128 € ja lainhuudon hankkimisen kulut ja maksaa 3 %:n varainsiirtoveron.

Mökki: Pilarien päälle rakennettu, rakennusala 28,5 m², josta asuinpinta-alaa 18,2 m². Mökissä on lisäksi nukkumaparvi, joka tuo lisätilaa ja mukavuutta. Lämmityksenä toimii puukamina, ja energiaratkaisuna on aurinkosähkö kahdella akulla, mikä tekee mökistä ekologisen ja omavaraisen.

Sauna: Rakennusala 17,5 m², jossa löylyhuone 5,5 m², pukuhuone 4,3 m² ja viihtyisä veranta 5,8 m². Sauna tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiseen merellisessä maisemassa. Keittokatos: Varustettu kaasuliedellä, joka tekee ruoanlaitosta kätevää ja nautinnollista ulkoilmassa.

Puucee ja hirsilato: Käytännölliset lisärakennukset tarjoavat mukavuutta ja säilytystilaa.

Erityispiirteet: Tämä kohde sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Kalajoen Kekolahdensatamaa, tarjoten helpon pääsyn niin vesille kuin lähialueen palveluihinkin. Tontti rajoittuu suoraan merenrantaan, josta avautuvat kauniit näkymät ja suora yhteys luontoon. Tilalla on vesiliittymä ja hanavesi, ja sen sijainti sekä rakenteet on suunniteltu kestämään alueen olosuhteet. Tämä vapaa-ajan paikka on ihanteellinen niille, jotka arvostavat rauhaa ja yksityisyyttä merellisessä ympäristössä, mutta haluavat samalla nauttia mökkielämän mukavuudesta ja helppohoitoisuudesta. Kohteen ainutlaatuinen sijainti ja hyvin suunnitellut tilat tekevät siitä täydellisen pakopaikan arjen kiireistä. Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely, jotta voit itse kokea tämän ainutlaatuisen vapaa-ajan kohteen charmia ja potentiaalia.

Etuoven esite

 

Tee tarjous tästä Kalajoki, Himanka, Kekolahdentie vapaa-ajan paikasta alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla viimeistään 19.8.2024.

Kekolahti vapaa-ajan paikkana

Kalajoen Himanka ja erityisesti Kekolahden satama tarjoavat viehättävän ympäristön vapaa-ajan viettoon Pohjanlahden rannalla.  Alue yhdistää kauniin luonnon, monipuoliset palvelut ja erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja vesistöjen äärellä oleskeluun, tehden siitä ihanteellisen kohteen niin lomailuun kuin pysyvämpäänkin vapaa-ajan asumiseen.

Luonto ja Aktiviteetit

Kalajoki tunnetaan erityisesti hiekkasärkistään, jotka tarjoavat upeat puitteet niin auringonottoon, uimiseen kuin pitkiin kävelyretkiin rannalla. Himangan alueella luonto on monipuolista, ja se tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia muun muassa patikointiin, pyöräilyyn, kalastukseen ja veneilyyn. Kekolahden satama-alue toimii veneilijöiden keskuksena, josta on hyvät yhteydet Itämeren vesistöihin.

Palvelut ja Ympäristö

Himanka ja sen lähialueet tarjoavat kattavat palvelut vapaa-ajan asukkaille. Alueelta löytyy kauppoja, ravintoloita ja kahviloita sekä muita palveluita, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja lomasta nautinnollista. Kekolahden satama itsessään on varusteltu tarjoamaan tarvittavat palvelut veneilijöille, mukaan lukien laituripaikat, huolto ja säilytystilat.

Tapahtumat ja Kulttuuri

Kalajoki on tunnettu myös aktiivisesta tapahtumakalenteristaan, johon kuuluu vuosittaisia festivaaleja, markkinoita ja muita kulttuuritapahtumia, jotka houkuttelevat kävijöitä laajemmalta alueelta. Himangalla järjestetään omia paikallisia tapahtumia, jotka tukevat alueen kulttuurista elämää ja tarjoavat asukkaille ja matkailijoille mielekästä tekemistä.

Viihtyisyys ja Yhteisö

Himangan yhteisö on tunnettu ystävällisyydestään ja vieraanvaraisuudestaan. Paikalliset asukkaat ja yrittäjät tekevät yhteistyötä alueen kehittämiseksi ja viihtyvyyden lisäämiseksi, mikä tekee Himangasta ja Kekolahden satamasta erityisen miellyttävän paikan viettää aikaa.

Kokonaisuudessaan Kalajoen Himanka ja erityisesti Kekolahden satama tarjoavat upean yhdistelmän luonnonläheistä rauhaa ja aktiivista yhteisöllistä elämää, tehdessään siitä suositun kohteen niin lyhyille lomille kuin pidempiaikaiseen vapaa-ajan asumiseen.

Kruunupyy 3,1 ha ja rantatontti

Kruunupyy 3,1 ha ja rantatontti

Kruunupyy metsätila 3,1 ha joen rannalla

Kruunupyyssä Perhonjoen ja Mustosen risteyksessä Karvalammentien päässä 3,1 ha metsätila Aarela 288-415-6-4. Kulku ja tieoikeus menee Paasilasta Sjövallintie 155 osoitteen kohdalta lähtevän Karvalammentien kautta. Ei osuuksia yhteisiin.

Alue on vielä kaavoittamaton. Kunnasta saadun sähköpostitiedon mukaan rantaviivaa on noin 295 metriä. Joten poikkeamislupahakemuksella yksi rantarakennuspaikka on varma. Jos alue aikanaan kaavoitetaan, niin siihen pitäisi saada vielä yksi tontti. Hyvä rakennuspaikka-aihio on sekä Mustosen puolella pohjoisrannalla että Perhonjoen puolella  etelärannalla oheisten kuvien ja kartan mukaisesti. Nevana olevaa vesijättöä voi tilan alueella poistaa toimenpideluvalla, eli sitä ei tarvitse ns. lunastaa. Tilan raja ulottuu vesialueen puolelle asti.

Puusto metsätilan kangasalueella on hyvää varttunutta pitkää pääosin mäntyä kasvavaa kasvatusmetsää. Tuoreen metsäarvion mukaan puustoa on noin 350 m3 ja metsämaata 2,1 ha. Ranta on nevaa ja osin rämettä yhteensä 0,7 ha. Vesialuetta on 0,3 ha.  Metsätilan käypä metsäarvo on 15.000 €.

Rantarakennuspaikka

Rantarakennuspaikkojen arvot vaihtelevat voimakkaasti paikan ja sijainnin ja rannan mukaan 10.000 €:sta aina 80.000 €:oon asti. Tilan arvioon rakennuspaikan arvo on laitettu tasoon 18.000 €. Ja siten koko metsätilan arvio on 33.000 €.

Kiinteistorekisteriote     Arvio Aarela 6 4

Rantametsätila myydään tarjouskauppa lähtöhinnalla 25.000 € / sen yli korkein tarjous.

Kauppahinnan lisäksi ostaja maksaa kaupanvahvistuksen 128 € ja omat  lainhuudonhaun kulut sekä varainsiirtoveron 3 %.

 

Tee ostotarjous Kruunupyyn metsätilasta ja rantarakennuspaikasta alla olevalla lomakkeella.