fbpx

Alaveteli Drabackantie 1 ha okt / huvila

Alaveteli Drabackantie 1 ha okt / huvila

Hirsitalo Alavetelissä 1,0 ha metsätilalla  49.900 €

Metsätila 1,03 ha ja Honkarakenteen höylähirsitalo Kruunupyyn Alavetelissä,  Dragbackantie 39, 68410 Alaveteli.
Tämä upea metsätila sijaitsee komealla paikalla mäen päällä. Tila  tarjoten rauhallisen ympäristön sekä vakituiseen asumiseen että vapaa-ajan käyttöön.

Kiinteistörekisteriote 7:98

Kiinteistöllä sijaitsee Honkarakenteen höylähirsitalo, joka on valmistunut vuonna 1989. Tilaan kuuluu myös autotalli, varastorakennus, grillikota, puuhuone ja saunamökki (ilman kiuasta).

Talon kerrosala on 81 m² kahdessa kerroksessa ja asuinpinta-alaa on 66 m². Huoneina alakerrassa tilava tupakeittiö, jossa myös takka, yksi huone, wc, pesuhuone ja sauna. Yläkerrassa makuuparvitilaa, jossa yli 1,6 m korkeaa huonetilaa 14 m² ja alle 1,6 m korkeaa tilaa 11 m². Pintamateriaalit ovat höylähirsitalolle ominaiset, hirsiseinät ja lautalattia, muovimatto wc, pesuhuone ja sauna, kaakelia seinässä suihkun kohdalla. Ei energiatodistusta, sähkön vuotuinen kulutus on ollut 8500 kWh.

Luonto ja ympäristö: Metsätilan pohjoisosan puusto on taimikkona 0,5 ha noin 18 vuotiasta kuusi ja koivusekametsää ja rajoittuu peltoon. Eteläosa on noin 72 vuotiasta männyn, kuusen ja koivun muodostamaa tiheää sekametsää 0,5 ha puumäärä energiapuineen noin 140 m3. Tila tarjoaa mahdollisuudet luonnossa elämiseen ja rentoutumiseen sekä pienimuotoiseen puuhommaan.

Käyttömahdollisuudet: Tila soveltuu sekä vakituiseksi kodiksi että viihtyisäksi vapaa-ajan asunnoksi, tarjoten luonnonläheisen elinympäristön ja tarvittavat mukavuudet. Sähkön kulutus on ollut viimevuodet noin 8500 kWh/v.

Kauppatiedot: Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja henkilökohtaisen esittelyn sopimiseksi. Tämä metsätila ja hirsitalo odottavat uutta omistajaansa. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan Alavetelin rauhaan ja luonnonkauneuteen!

Katso numerotiedot ja yksityiskohtaiset muut tiedot etuoven esitteestä.

Tee ostotarjous tästä Kruunupyy, Alaveteli, Dragbackantie 39 1,0 ha kohteesta alla olevalla lomakkeella.

Alaveteli asuinpaikkana

Kruunupyyn kunnan kylä Alaveteli on tunnettu rauhallisena ja luonnonläheisenä asuinalueena, jossa asukkaat voivat nauttia maaseudun rauhasta ja kauneudesta. Alue tarjoaa hyvät puitteet niin arkielämään kuin vapaa-aikaankin, erityisesti luonnossa liikkumisesta ja rauhallisesta elämäntyylistä nauttiville.

Luonto ja ulkoilu

Alaveteli on tunnettu kauniista luonnostaan, joka kutsuu vaeltamaan, marjastamaan ja kalastamaan. Alueen metsät, järvet ja joet tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnossa virkistäytymiseen.

Palvelut

Vaikka Alaveteli on pieni kylä, peruspalvelut löytyvät läheltä. Kokkolan kaupungin palvelut ovat myös asukkaiden saatavilla, mikä takaa kattavat kaupalliset palvelut, terveydenhuollon ja koulutusmahdollisuudet. Eikä Kruunupyyn keskustakaan ole kaukana.

Yhteisö ja kulttuuri

Alavetelissä on vahva paikallisyhteisö ja siellä järjestetään vuoden mittaan erilaisia tapahtumia, jotka vahvistavat yhteisön tunnetta. Alueen historia ja kulttuuri näkyvät monin paikoin, ja paikalliset asukkaat ovat ylpeitä juuristaan.

Liikenneyhteydet

Alaveteli sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Kokkolan keskustasta, joka on alueen liikenteellinen solmukohta. Kokkolasta on hyvät liikenneyhteydet muualle Suomeen niin tieliikenteessä kuin rautateitsekin. Kruunupyyn lentokenttäkin on lähellä.

Koulutus ja kasvatus

Perheille Alaveteli tarjoaa turvallisen ja viihtyisän ympäristön kasvattaa lapsia. Koulut ja päivähoitopalvelut löytyvät Kokkolan kaupungin alueelta, joka tarjoaa laadukkaita palveluita perheille.

Alaveteli on siis ihanteellinen paikka niille, jotka arvostavat luonnonläheistä elämäntyyliä mutta haluavat silti olla lähellä kaupungin palveluita. Se tarjoaa kauniit maisemat, rauhallisen ympäristön ja yhteisön, jossa on helppo tuntea olevansa kotona.